Zmeură de jeleu

Kissel dintr-o zmeură – o băutură și un desert într-o singură sticlă. Un tratament simplu, gustos și plăcut revigorant, cu patru ingrediente.

Ingredientele

Apă – 900 ml

Zmeură 400 g

Zahăr – 200 g

Amidon – 60 g

Apă fiartă rece – 100 ml

  • 66 kCal
  • 20 min.

Procesul de gătit

Zmeura de zmeură este o băutură delicioasă, dură și răcoritoare, cu un gust bogat și o aromă de zmeură. Simplu și nepretențios în pregătirea unei delicatețe, care va mulțumi întregii familii. Pregătit dintr-o cantitate minimă de ingrediente, băutura are o aromă naturală, strălucitoare și un gust foarte seducător, care fascinează atât într-o formă caldă și rece. Destul de gros, deja într-o formă fierbinte, pe măsură ce se răcește, cerbul purpuriu se îngheață și mai mult, transformându-se într-un apetisant, radiant, moale de rubin. Se pare că aproape două feluri de mâncare într-o singură băutură și un desert răcoritor și fiecare opțiune este diferită în felul său. Încearcă!

Rețetă pentru jeleu de zmeură

Pentru a pregăti un jeleu din zmeură, veți avea nevoie de astfel de ingrediente.

Ingrediente pentru jeleu de zmeură

Măsurați într-o cratiță de zmeură și zahăr.

Se toarna zaharul in zmeura

Se toarnă 900 mililitri de apă rece, se amestecă bine și se aduce amestecul la fierbere la căldură.

Se toarnă în apă

Atunci când apa se fierbe, reduceți căldura astfel încât apa să fie continuu ușor fiartă și gatiți amestecul timp de 5-7 minute, pentru ca zmeura să-și dea gustul și gustul.

Se fierbe apa cu zmeura

Apoi împrăștiați amestecul, ștergeți fructele de fructe printr-o sită sau stoarceți, pentru a îndepărta toate oasele.

Strângeți compotul printr-o sită

Clătiți din nou bulionul de zmeură până la fierbere.

Se fierbe compotul crimson

Într-un recipient separat, conectați 100 de mililitri de apă fiartă rece cu amidon și amestecați bine pentru a nu lăsa bucăți.

Pregătiți apă și amidon

Zmeura de zmeura, preparata conform proportiilor indicate in descrierea retetei, se dovedeste a fi groasa si intr-o forma racita seamana cu un jeleu moale. Dacă preferați jeleul cu densitate medie – adăugați 2 linguri. amidon la 1 litru de apă și, în consecință, 1 lingură de apă. amidon – dacă preferați jeleul lichid.

Amidon diluat în apă

Chiar înainte de a adăuga amestecul de apă și amidon la bulionul de zmeură, amestecați bine din nou. Când se toarcă bulionul de zmeură, reduceți focul la minimum și amestecând permanent bulionul, turnați un amidon subțire diluat în apă. Amestecul începe imediat să se îngroaie.

Se fierbe jeleul

Sporiți focul în mediu și, amestecând constant, aduceți amestecul la fierbere. Când amestecul se fierbe din nou, opriți focul. Pentru a preveni formarea unui film pe suprafață, presărați rășina groasă de 2-3 cu un vârf de zahăr.

Jeleu finit de zmeură

Zelul de zmeura este gata! În funcție de preferințele dvs., serviți gelatina într-o formă caldă sau rece. Bon apetit!

Fotografia unui jeleu purpuriu

Добавить комментарий

*

− 1 = 2