Buchete cu coacăze negre

Buchetele cu coacăze negre sunt produse de patiserie extraordinar de delicioase, care vor completa perfect ceașcă de ceai sau cafea de dimineață.

Ingredientele

Făină de grâu în / s – 250 g

Zahăr – 200 g

Praf de copt – 8 g

Sare – 1/3 tsp.

Ou – 1 buc.

Ulei vegetal – 100 g

Lapte – 180 ml

Lemon zest (opțional) – 1 linguriță.

Arome alimentare “Vanilie” (opțional) – 1 ml

Cireș negru (am înghețat) – 100 g

  • 293 kcal
  • 40 min.

Procesul de gătit

Buchetele sunt cupcake mici, în care sunt adesea adăugate fructe, ciocolată, nuci sau fructe de pădure.

Buchetele și brioșele sunt deserturi absolut diferite, deși arată asemănătoare. Dar brioșele sunt coapte numai în forme mici, și brioșe – atât în ​​mici cât și mari: rotunde sau dreptunghiulare.

Dar totuși principala diferență dintre briose și cupcakes este metoda de frământare a aluatului. Pentru a face aluat pentru brioșe, este necesar să se amestece separat ingrediente uscate și lichide, apoi combinați-le și amestecați rapid cu o lingură.

Pentru a pregăti brioșele cu coacăze negre, nu aveți nevoie de prea mult timp și efort și un set de produse pentru această coacere minunată este destul de accesibil.

Să procedăm?

Pregătiți ingredientele.

Ingrediente pentru brioșe cu coacăze negre

În primul container, trebuie conectate ingrediente uscate. Făină cu pudră de copt, șlefuim, adăugăm zahăr și sare, amestecăm bine.

Combinați făină, zahăr și sare

În al doilea container se conectează ingrediente lichide: ulei vegetal, ouă, lapte, aromă alimentară. Adăugați coaja de lămâie și amestecați-o cu o mână de mătase sau lingură până când ingredientele sunt combinate. Nu trebuie să te agiți!

Combinați oul, untul și laptele

Conectăm ingredientele lichide cu cele uscate. Pentru aceasta, o componentă lichidă este turnată într-un recipient cu ingrediente uscate.

Combinați amestecurile uscate și lichide

Se amestecă cu o lingură de jos în sus numai pentru a umezi ingredientele uscate. Aluatul se va întoarce ușor. Nu fiți sârguincioși, nu încercați să amestecați aluatul până la netezime.

Se amestecă aluatul

Adăugați coacăzul (am înghețat).

Adăugați coacăz

Se amestecă ușor. Alternativ, coacăze poate rula în făină și apoi se adaugă la aluat.

Se amestecă aluatul cu fructe de pădure

Am întins aluatul pe capsule de hârtie sau forme de silicon, umplându-le cu 2/3 din volum. Dacă se dorește, partea superioară a brioșelor poate fi presărată cu zahăr brun granat maro granulat.

Răspândiți aluatul în forme

Semifabricate cu brioșe puse într-un cuptor preîncălzit la 205-210 grade. Coaceți 15-25 de minute până când frișcile de aur maro și uscat (uitați-vă la cuptor). La mine brioșe cu coacăz negru au fost coapte la 23 de minute la temperatura de 210 grade.

Dăm bureții gata puțin rece în matrițe, apoi puneți-le pe grătar pentru răcire ulterioară.

Fotografie de brioșe cu coacăze negre

Delicios brioșe parfumate cu coacăze sunt gata.

Reteta pentru brioșe cu coacăz negru

Buchete cu coacăze negre

Добавить комментарий

*

9 + 1 =