Kutaby met greens

De belangrijkste succesregel voor kutabs is meer van het meest uiteenlopende groen, we plaatsen ze in de vulling en je krijgt heerlijke kutabs.

De ingrediënten

Meel 300 g

Water – 180-200 ml

Zout – 1 eetl.

Plantaardige olie – 1 eetl.

Groen (peterselie, koriander, spinazie, bietenblaadjes, groene ui, dille) – 250 g

Boter – 50 g

  • 190 kCal
  • 1 uur

Kookproces

Als je nog nooit Kutaby in je leven hebt geprobeerd, moet je dringend worden gecorrigeerd !! Sappig, nuttig en absoluut eenvoudig in voorbereiding, kutabs zijn een zeer populair gerecht van de Azerbeidzjaanse keuken en bereiden niet alleen zulke kutabs in Armenië. Ik zal niet zeggen hoe de Azerbeidzjaanse kutabs verschillen van de Armeense, ik at alleen Azeri, daarom stel ik voor dat je ze vandaag kookt.

De belangrijkste regel van het succes kutabs – meer groen, groen de meest uiteenlopende: peterselie, dille, groene ui, snijbiet, sla, koriander, spinazie, zuring, dragon, snijbiet, zet de vulling en je zal blijken te zijn heerlijk Kutaby met greens.

Bereid dus alle producten op de lijst voor.

Ingrediënten voor kutambs met kruiden

Allereerst kneden we het deeg voor kutabs, het is heel eenvoudig. In de kom zeven we de bloem, voeg zout toe. Giet nu geleidelijk in water en kneed het deeg.

Combineer de ingrediënten voor het deeg

Het deeg wordt eerst met een lepel gemengd en dan helpen we onszelf met onze handen en kneden we het deeg goed, zodat het elastisch blijkt te zijn. Het deeg mag niet aan je handen plakken, het moet zacht, zacht zijn. Bedek het deeg met een handdoek en laat het 30 minuten rusten.

Kneed het deeg

De rest van het deeg wordt eerst tot worst gerold en vervolgens in porties gesneden.

BELANGRIJK: taarten voor kutabs mag niet dik zijn, ze zijn na het walsen moet zo papyrus papier – doorschijnend, maar niet haasten. Als je het deeg goed mixt, krijg je zulke cakes. Rol met een deegroller elk stuk deeg in een cirkel.

Rol het deeg uit

Alle gebruikte groenten zijn van mij, verwijder stelen en droog met een papieren handdoek. Snijd daarna de greens heel fijn en meng goed met je handen, je kunt het met je handen pletten om het sap te maken en een beetje minder volume. Maar slechts een WEINIG.

Snijd de greens

Voor de helft van de gerolde cake 1 eetlepel. groen. Licht de greens lichtjes in met olijfolie of plantaardige olie en zout, lichtjes.

Doe de greens op het deeg

Bedek de vulling met de tweede helft van de platte cake, zorg ervoor dat de lucht uit de vulling komt. Gebruik de vork om de randen van het deeg te verbinden.

In één keer is het niet nodig om alle kutaby te doen, doe zoveel als je in een koekenpan kunt doen. Bedek de rest met een handdoek.

Bescherm de rand van het deeg

We zullen kutaby bakken op een volledig droge, maar erg hete braadpan. Bak letterlijk gedurende 2-3 minuten aan elke kant, om het deeg bruin te maken, zoals op de foto. Het zal stevig worden, niets verschrikkelijks, het zou zo moeten zijn.

Kutaby braden

Om kant-en-klare kutab’s zacht en zacht te maken, moeten ze onmiddellijk worden besmeurd met boter.

Smeer kutaby in met olie

BELANGRIJK: bedek de plaat met het kant-en-klare kutabah-deksel om ervoor te zorgen dat de kutab’s niet afkoelen, terwijl ze allemaal gaar zijn.

Blijf kutaby doen en bakken totdat we al het deeg en de vulling gebruiken. Ik heb 12 kutabs van middelmatige grootte van deze ingrediënten.

Kant-en-klaar kutaby met greens

Kant-en-klare kutaby met greens wordt warm geserveerd met saus van kefir of met saus van zure room en mayonaise met knoflook en kruiden.

Foto van kutabs met greens

Kutabs kunnen zowel als een zelfstandig gerecht worden gegeten, en als een aanvulling op de hoofdgerechten en soepen, in plaats van brood.

Bereid kutabi voor je gezin voor en je zult beseffen dat het heel smakelijk en gezond is !!

Eet smakelijk!

Recept kutubov met greens

Добавить комментарий

*

25 + = 30