Chicken Stew v multivariatni

Piščančja paprika iz multivark bo postala “pomoč” pri pripravi kosila ali večerje, ko je zelo malo časa.

Sestavine

Piščanec (trup) – 2 kg

Sol (brez joda) – 28 g

Priprava paprike – 0,5 tsp.

Pepper dišeče – 6 grahov

Bay list – 3 kos.

  • 238 kCal
  • 4 ure 40 minut.

Postopek kuhanja

Stew je zelo enostaven za pripravo jed. In če še vedno kuhate v multivarku – brez težav. Samo operite koščke mesa, jih položite v skledo in kuhajte, na koncu kuhanja dodajte začimbe. Držite ga dobro v hladilniku, lahko v kleti (shramba). Zelo je prikladno, če želite “hitro” kuhati večerjo ali večerjo – kuhani krompir ali makarone, dodali nekaj žličk iz obara in polno posodo na mizi!

Kuhanje obara se lahko naredi iz vsega mesa. Danes bomo kuhali iz piščančjega mesa, pomočnik pa bo imel multivarker. In vendar bomo kuhali to čudovito mesno jed brez ene kapljice vode, okus bo preprosto odličen!

Pripravite izdelke za kuhanje piščančjega obara v multivarku. Imam trup piščanca, ki tehta 2 kg.

Sestavine za piščančje obara v multivarku

Piščančja trup mora biti natočena v hladni vodi 30 minut.

Namakajte piščanca v vodi

Potem zelo dobro obrišite papirnate brisače in razrežite na koščke. Ne moreš biti premajhen.

Piškite rezine na rezine

Meseca smo dali v skledo multivark (sploh ne potrebujemo vode!), Zaprite pokrov in pustite način “gašenje” 3 ure. Ne moreš niti pogledati, mojosko se bo pripravil)))

Piščanca položite v multivark

Po treh urah odpremo multivark in zelo previdno, da ne bi zažgali, vzemimo kosti. Zelo dobro odstopajo od mesa. Poskusite doseči vse do maksimuma.

Prinesi meso iz mesa

Zdaj začimbe. Sol – potrebuje se s hitrostjo 12-15 gramov na kilogram mesa. In sol mora biti nujno velika in ni jodirana. Vzel sem 28 gramov soli. Kosti po teži so bile le malo. Dodajte tudi papriko, dišeče in lovorje. Vsi mešani in ponovno postavite posodo v multivark, izberite način “gašenje” za 1 uro.

In v tem času lahko pripravimo kozarce – speremo in steriliziramo na poljuben način za vas.

Dodajte začimbe in sol

To je tisto, kar izgleda pripravljen.

Gotova piščančja tuna v multivarku

Na sterilne kozarec smo vročo obara in jih zapremo s pokrovi. Če nameravate dolgo časa hraniti – zavite z železnimi pokrovi. Imam 3 polliterarne kozarce. Ohladil sem jih in jih poslal v hladilnik. Ne bodo dolgo ostali tam))

Chicken Stew v multivariatni

Tukaj je pripravljena tushenka. Kakšen je okus. Lahko ga dodamo v juho, kašo in preprosto s kruhom, da ima ugriz. Okus takega obara se nikoli ne more primerjati s trgovino. Če je mogoče – kuhajte piščančje obara v multivarku, doma in vaša družina vam bo hvaležna))

Recept za piščančje obara v multivarku

Bon appetit!

Fotografija piščančjega obara v multivarku

Добавить комментарий

*

39 + = 41