Posoda iz bučk in krompirja v pečici

Strogo vegetarijanska pečenica iz bučk in krompirja v peči je tako okusna, da jo želite kuhati ne samo kot pusto jed.

Sestavine

Krompir – 800 g

Zelenjava – 850 g

Rastlinska juha – 500 ml

Moka – 3 tbsp.

Rastlinsko olje – 3 kosov l.

Sol – 1 tbsp. brez hriba

  • 62 kCal
  • 1 h 30 min.

Postopek kuhanja

Zelo ljubimo pečen pečen bučk iz bučk in krompirja in pogosto ga pojedo. Deluje malo, vendar se izkaže za zelo okusno. Ampak ponavadi sem to storil vseeno z mesom ali pa je šunka, to ni težavno. Potem pa nas je obiskalo vegetarijansko dekle, zato smo morali izključiti meso. Ker nisem bil povsem prepričan, če ona poje vsaj nekatere proizvode živalskega izvora, ali drži strogo vegansko pristopa, sem se spraševal, kako kuhati krompir in squash pečenje v pečici brez živalskih proizvodov. In tu sem našel tako čudovito možnost, o kateri je sin rekel: “Vse, mama, zdaj le to, brez mletega mesa!” Na splošno se je izkazalo, da je post za postom: jed, ki je bila okusnejša od njegovega prototipa za mesno jajce zaradi nenavadnega veziva.

Ker so oblike za pečenje različnih količin, najprej povejte, kako izračunate sestavine za prostornino. Moja oblika ima prostornino 1,5 litra. Zucchini in krompir V pečici za pečico vzamem v enakih razmerjih, tako da je njihova skupna teža nekoliko večja od volumna kalupa. Torej. 800 gr. krompir in 850 gr. bučke. Morate vzeti več, in ne manj – se ustalijo med pripravo, zmanjšanje obsega. Še vedno potrebuje približno 500 ml neke rastlinske juhe (tj. Približno tretjino prostornine pekača). Kdo uporablja kocke – varno lahko uporabite kocko za pol litra vroče vode.

Nihče še ni zaskrbljen, da je teža zelenjave in vode večja od volumna pekača? Ne bodite presenečeni, vse bo pot, in celo mesto bo ostalo. Za zgoščevanje juhe – 3 žlice. moko in 3 žlici žlici. rastlinsko olje. In žlico brez drsne soli. To ni čisto začimba. To je, tako rekoč, in dišav in tehnološko komponento, zato ne bojte se – če ne soljeno juho, potem je to žlica drugega, ne pretiravajte.

Sestavine za bučke iz bučk in krompirja v peči

Odkupimo krompir in trije na velikem rezilu.

Rešite krompir

Zucchini, če je s debelo kožo, nato brušeno, če je s tanko, nato pa le tri na velikem rezilu.

Odrgnite bučke na graterju

Mešajte v krompirju z bučkami 1 žlico. sol brez grba, zamkayem vse to zadevo z roko in pustite, da odteče v cedilu. V času poslovanja občasno ponavljamo postopek grundiranja z rokami, tako da iz zelenjave izteka čim več tekočine.

Iztisnite sok squash

Po vrtenju zelenjave in soljenju ter pred pripravo zgoščevalca se pečica segreje do 250 ° C.

Medtem ko se zelenjava odteče, naredimo zgoščenko. V ponvi na srednji vročini, rahlo, brez spreminjanja barve, pržite moko v rastlinskem olju. Da bi dobili nekaj podobnega kitu.

Mržite moko

V kiti v majhnih delih začnemo dodati rastlinsko juho na poti, ki ga previdno orijemo z lopato, tako da ne nastanejo nobeni kepčki.

Za prelivanje brozge

V zgoščevalniku vlijemo v zelenjavo, iz katere je odvečna tekočina že uhajala in se je močno zmanjšala. Mešanje.

Zmešajte zelenjavo z brozgo

Zmes prenesemo v toplotno odporno posodo in jo postavimo v pečico. Glede na to, kakšen rezultat želite doseči, lahko uporabite dve različni strategiji pečenja. Če želite pečenje s svetlo površino, je treba njegov obseg v tej obliki kuhamo v pečici približno eno uro pri temperaturi 200 ° C, če želite rjavo zazharistuyu skorjo, ki imamo radi, obstaja drugačen pristop – 40-45 minut pri temperaturi 250 ° C, in nato 15 minut pustite počitek v zaprti hladilni pečici.

Pripravljena pečenka iz bučk in krompirja v pečici

Znotraj pečenje z bučkami in krompirjem, kuhana v pečici – zelo mehak in nežen, jasen kos obliki ne drži, vendar je okus – preprosto topi v ustih in družina takoj odredil ponovitev!

Recept za bučke iz bučk in krompirja v peči

Fotografija pečenice iz bučk in krompirja v peči

Добавить комментарий

*

6 + 4 =