Ayam ayam dengan dedak untuk Ducant

Cara mudah membuat fillet dada ayam dalam adonan dengan keju dan bubur pada diet Ducane.

Bahan-bahannya

Payudara ayam – 1 pc.

Minyak zaitun – 1 sudu teh.

Oat bran (dihancurkan) – 2 sudu besar.

Telur ayam – 1 pc.

Serbuk kunyit (tanah) – 1 g

Keju keras – 30 g

Adas segar – untuk memfailkan

Garam dan lada – secukup rasa

  • 128 kCal
  • 1 jam

Proses memasak

Kami meneruskan pemilihan resipi diet Dukan dengan hidangan perayaan yang bergaya – daging ayam dengan dedak. Ayam goreng dalam ayam dulang ayam dalam bran – varian yang ideal pada hari protein pada peringkat “Putaran”. Sedang sedemikian hanya supaya anda boleh mendapat cukup dan nikmat dan bukan “diet”.

Hidangan ayam lembut dan berair dengan bran menurut Dyukan akan dimasukkan ke dalam menu umum sebarang cuti. Anda juga tidak boleh memberitahu tetamu bahawa merawat semasa anda adalah dengan rahsia diet.

Foto tepung ayam dengan dedak mengikut Dukan

Jadi, ambil produk dari senarai kami. Dada ayam dibebaskan dari kulit. Ayam memasak mengikut Dyukan hanya perlu di sini dalam bentuk ini.

Ramuan untuk ayam ayam dengan dedak mengikut Ducan

Bahagikan payudara ke dalam dua keping dan letakkan di papan pemotong. Tutup dengan filem makanan dan hancurkan ringan. Ia tidak perlu untuk memotong kek ke dalam kek nipis. Biarkan ketebalannya tetap sekurang-kurangnya 1 cm.

Lawan daging

Chop dari payudara dihantar untuk mengikat dalam telur ayam, disebat dengan garam dan kunyit. Lada perasa – jika dikehendaki.

Berikan daging dalam telur

Selepas itu, mangkuk rapi jatuh dari kedua belah pihak dalam dedak yang dihancurkan dan dihantar ke kuali, ditaburi dengan minyak. Pada pelayaran (penggantian), penggunaan minyak zaitun dibenarkan, tetapi tidak lebih dari 1 sudu teh per hari. Pisang ayam dengan bawang merah selama 30 minit.

Letakkan daging di kuali

Semasa proses penggorengan, mereka berpaling.

Untuk menggoreng daging

Taburkan dengan keju parut dan bawa ke kesediaan di bawah tudung untuk menyelesaikan kelembapan kelembapan.

Taburkan dengan keju

Ayam ayam dengan dedak untuk Dyukan sudah siap! Mereka dikeluarkan dari kuali dengan senduk yang luas dan dibentangkan pada hidangan rata perayaan. Dilengkapi dengan herba segar, disajikan di meja.

Resipi untuk ayam ayam dengan dedak untuk Ducant

Добавить комментарий

*

22 + = 30