Compot de zmeură și coacăz

Compotul delicios și sănătos, umplute cu vitamine și arome de vară, vă va multumi pe dumneavoastră și pe familia dvs. în perioada de primăvară-primăvară a anului.

Ingredientele

La o cutie de 1 litru:

Zmeură – 100 g

Coacăz – 100 g

Zahăr – 100 g

Acid citric – pensula

  • 162 kCal
  • 1 oră

Procesul de gătit

În fiecare an mă bucur de o recoltă bună de zmeură și adăugați acest fructe de pădure la toate compoturile. Este incredibil de parfumat și foarte util, totuși, ca și coacăzul negru. Aceste două fructe de pădure sunt foarte bogate în vitamina C, care ajută la întărirea sistemului imunitar și a pereților vaselor de sânge și, de asemenea, oferă celulelor glucoză.

Vă sugerez să pregătiți un compot foarte util și gustos de zmeură și coacăze pentru iarnă, astfel încât în ​​vremurile reci a existat ceva să vă înveseliți …

Fotografie de compot din zmeură și coacăze pentru iarnă

Pentru a pregăti compot, preparați produsele din listă.

Ingrediente pentru compotul de zmeură și coacăze pentru iarnă

Spălați cu grijă fructe de pădure, în special pentru zmeură, deoarece boabele sunt foarte delicate. Într-un borcan curat, steril pe fund, puneți coacăzul, zmeura se toarnă de sus.

Puneți zmeura în borcan

În borcan adăugați imediat acid citric și zahăr. Acest lucru este făcut pentru a maximiza conservarea fructelor de măsline de zmeură, ca atunci când beți compot într-o tigaie, unele fructe de padure pot fi deteriorate.

Turnați zahărul

Se fierbe apa în fierbător și se toarnă fructele cu zahăr pe o treime din volum. Se acoperă vasul cu un capac steril și se lasă timp de 10 minute. În plus, puteți acoperi borcanul cu un prosop deasupra, astfel încât să nu se răcească.

Se toarnă în apă

După un timp, apa din fierbător este din nou fiartă și fiartă cu apă clocoasă până la borcan până la gât. Acoperiți borcanul cu un capac și rotiți-l cu o cheie.

Închideți capacul cu un capac

Împachetați borcanul cu un prosop și răsuciți-l puțin pentru a dizolva zahărul. Apoi, întoarceți-vă cu capul în jos, înfășurați ceva cald și lăsați până se răcește complet

Acoperiți borcanul cu un prosop

Pentru iarnă, compotul de zmeură și coacăze poate fi pus în siguranță într-o cămară și depozitat într-un apartament oraș.

Compot comestibil de zmeură și coacăze pentru iarnă

Rețetă pentru compotul de zmeură și coacăze pentru iarnă

Delicios pentru tine blanks!

Добавить комментарий

*

+ 25 = 26