Salata “Kubansky” pentru iarnă

Salata originala multicomponenta cu rosii, castraveti, varza, piper si morcovi. O rețetă de aur pentru amatorii de Kuban!

Ingredientele

Varza – 1 kg

Morcovi – 600-750 g

Pepperul bulgar – 650-750 g

Piper picant – 1-2 buc. (la gust)

Tomate – 1 kg

Castraveți – 700-800 g

Sare – 1,5-2 linguri. (la gust)

Zahăr – 50-70 g (la gust)

Bay leaf – 3-4 buc.

Piper negru mazăre – 10-15 buc.

Ulei vegetal – 250-300 ml

Oțet 6-9% – 70-130 ml (la gust)

  • 115 kCal
  • 1 h. 30 min.

Procesul de gătit

Salata “Kubansky” – un martor universal pentru iarnă. Lumină și crocantă, iarna aceasta salată de legume va fi un excelent farfurie sau gustare.

Salata este pregătită din cele mai accesibile legume, iar recoltarea acesteia pentru iarnă va necesita un efort minim din partea dumneavoastră. În plus, salata nu necesită sterilizare și este la fel de bine păstrată atât în ​​pivniță, cât și în condițiile unui apartament în oraș.

Pentru mine, salata verde cules „Kuban“, în timpul iernii – nu este singura modalitate de a păstra vara o abundenta de legume, dar, de asemenea, o oportunitate de a simplifica procesul de preparare prânz și cină în viitor. Conserve salata imediat gata de utilizare, astfel încât în ​​timpul iernii, se va deschide doar borcanul, iar pe masă pentru un aperitiv delicios și colorat, umplut cu mirosuri și culori de vară.

Încercați, sunt sigur că salata “Kubansky” vă va gusta!

Fotografia salatei

Pregătiți ingredientele din listă.

Ingrediente pentru salata

Legumele se spală și se taie.

Grind legume

Se amestecă legumele preparate. Adăugați mirodenii și condimente – frunze de dafin, sare, zahăr, piper, ulei vegetal și oțet. Oțetul poate fi folosit ca măr sau vin, și masa obișnuită. În această etapă, adăugați o cantitate mică de oțet, de exemplu, 50-60 ml, iar mai târziu, atunci când salata este marinată, adăugați, dacă este necesar, ajustarea marinadei acide la gustul dumneavoastră.

Încă o dată, amestecați totul bine, astfel încât mirodenii și dressing sunt distribuite uniform. Insistați o salată de 1-2 ore. În acest timp, legumele sunt lăsate să succize și puțin marinate.

Se amestecă legumele cu sare și condimente

Salata se pregătește într-o cratiță. Încercați și, dacă este necesar, adăugați oțet și mirodenii pentru gust.

Din această cantitate de ingrediente se va obține un volum destul de mare de legume, aproximativ 3-3,5 litri de salată gata preparată. Împărțesc legumele în două părți și gătesc în câteva trucuri într-o tigaie de trei litri.

Transferați legumele în tava

La foc mediu, aduceți salata la fiert și fierbeți timp de 15-20 minute.

Fructe legume

Salata caldă se întinde pe borcane sterilizate și se acoperă cu capace sterilizate. Întoarceți-vă și înfășurați până se răcește.

Puneți salata în borcan

Salata “Kubansky” pentru iarna este gata!

Gata salata

Reteta pentru salata

Добавить комментарий

*

+ 2 = 4