Tăieturi de la Kiev în multivark

Rețeta pentru gătit două sau trei bucățele de pui în Kiev într-un multivark bol.

Ingredientele

File de piept de pui – 3 buc.

Unt – 100-150 g

Ouă – 2-3 buc.

Dill – 1 banda

Breading – până la 1 pahar

Sare – 3 vârfuri

Usturoi – 1-2 cuișoare dacă se dorește

Ulei vegetal – de la 0,5 pahare

  • 223 kCal
  • 1 oră

Procesul de gătit

Pentru a pregăti un număr mic de tăieturi în Kiev perfect potrivite multivark. În bolul multivarkerului, astfel de tăițe pot fi fie prăjite și apoi coapte, fie prăjite până se pregătesc în prăjituri prăjite sau semi-adânci. Dacă cunoașteți modelul dvs. de bine, veți fi ghidat de alegerea modului adecvat.

Important pentru mine pregătirea de viteză, iar când acesta este mai mare la condițiile prajirii dau bine netedă, fără extreme, cu punct de fierbere la temperaturi ridicate ( „la cald“, „tânăr“, „multipovar 140-160 grade“).

În partea inferioară a bolurilor standard 4L și 5L, există trei tăvițe de dimensiuni medii la Kiev, iar în bol 3L – fie una mare sau două mărime medie sau trei tăieturi mici.

În versiunea mea, consumatorii au venit la momente diferite, și, prin urmare, un cotlet fierte într-un bol mic, imediat după formarea și răcirea acestuia, iar celelalte două au fost înghețate și după câteva ore de la obtinerea gata în castron 5L.

Probabil, cel mai adesea ca un fel de mâncare pentru pui Kiev servit piure de cartofi, dar sunt fani ca mine care au nevoie de chiftele sau de secară boabe întregi proaspăt coapte coc mici, rotunde …

Pentru a pregăti tăieturile de la Kiev într-o multivarkezi, ai nevoie de aceleași produse ca și pentru metoda tradițională, doar că modelul ar trebui să fie dezordonat. Pregătiți ingredientele din listă pentru rețetă.

Ingrediente pentru chifle în Kiev într-o multivark

Pregătește un castron cu ouă crude mixte și o tigaie de pâine. Nu turnați imediat întreaga grătare, ci mai degrabă adăugați-o după cum este necesar. Cantitatea / cantitatea de fripturi depinde de tipul lor. Dacă se prăjește pesmetul din pâine, i. E. mai degrabă fracțiune grosieră, o cotlet poate avea nevoie de aproximativ o jumătate de cupă, iar dacă este breading structură mică aproape de făină, atunci se poate lua un hamburger numai 1,5 linguri. Este vorba de dublu breading. Uneori trebuie să faci un triplu, atunci suma este în continuă creștere.

Bateți ouăle

În fileul de pui (sânii înjumătățiți) tăiați filmele interioare subțiri. Este fie înfășurat cu o cotletă, fie folosit pentru alte feluri de mâncare. Este delicat și prăjit într-o chestiune de secunde, așa că îl trimit la alte rețete – de exemplu, pentru rulouri cu pui sau pentru orice salate.

Tăiați fileul de pui

Tăiați cartea principală a fileului – de la partea groasă până la mijloc.

Taie fileurile de pui de-a lungul

Desfaceți și bateți complet. Este foarte important să nu rupeți suprafața fileului prin și peste.

Lupați carnea

Uleiul parfumat pentru tăițe la Kiev sau preparat în prealabil, amestecând cu ierburi tocate și înghețate, sau pur și simplu tăiați bara de dimensiuni potrivite și rostogoliți-o în verde tăiată.

Conectați uleiul și verdele

Sosuri fierte puțin sare, puneți ulei de centru cu verde și alte condimente – pentru a gusta.

Puneți unt și verde pe carne

Rotiți marginile filetului astfel încât uleiul să fie etanșat bine în interior. Direcția de pliere – în funcție de situație, deoarece va arăta mai fiabilă – deși de-a lungul, deși peste.

Umpleți uleiul în carne

Faceți o dublă breading, adică se topește oțetul în ou, apoi în amestecul de copt, din nou în ou și se rotește din nou în amestecul de copt. Cutlerul trebuie acoperit complet cu un strat bun de gătit. Dacă există vreo îndoială, atunci triple breading va ajuta.

Îndepărtați martorul în ou

Pregătiți piesa de prelucrat

Semifabricatele de prelate din Kiev trebuie neapărat să fie răcite în frigider sau în congelator. În congelator pot fi depozitate mult timp dacă sunt pregătite în avans pentru mai târziu.

Pregătiți toate tăieturile

Modalități de a pregăti tăițe la Kiev într-un multivariat.

1 fel. Pe o cantitate mică de ulei vegetal, în primul mod „Prăjirea“ blancuri se prajesc pe ambele parti timp de 2-3 minute, apoi setați modul de „coacere timp de 30 de minute“ și se coace până chiftele fierte, nu uita după 15 minute, le transforma cealaltă parte.

2 fel. Se toarnă în castron de ulei vegetal Multivarki, aduce la fierbere la „Tighai“ moduri, „Un cuplu“ și altele asemenea, dând fierbere netedă și se prăjește piesa de prelucrat pe toate laturile de aproximativ 20 de minute, în funcție de mărimea lor.

În această fotografie – gătit într-o multivarcă cu o ceașcă de 3L pe “Hot”.

Puneți tăiatul în dispozitivul multi-

Și în această fotografie – gătit într-un multicarchet cu un vas de 5 litri pe un “aburit”, care dă un fierbere de ulei.

Pentru a prăji cozi

Cookie-urile gătite într-o multivarke de la Kiev sunt gata să servească pe masă. Breading atunci când sunt scoase din vasul adânc Multivarki poate, uneori, suprasolicitare, dar uleiul aromat sa scurs, dacă a fost bine sigilat și pui apuca în jurul strâmt (practic lipite între ele) în timpul prăjirii.

Fotografie de chifle în Kiev în multivark

Juicy, inimă, în unele cazuri – imens!

În subiectul la o garnitură de cartofi sau la un bun pentru a servi altceva și din legume proaspete …

Rețeta pentru chiflele de la Kiev într-un multivariat

Bon apetit!

Tăieturi de la Kiev în multivark

Добавить комментарий

*

1 + 2 =