Fisk stuvet i rømme

Fisk stuet i rømme er den perfekte lunsjen eller middag, som ikke bare vil tilfredsstille voksne, men også barn!

Ingrediensene

Sazan – 2 kg

Løk – 1 stk.

Sour Cream – 150 ml

Varmt vann – 100 ml

Salt – 1 ts.

Mel – 100-120 g

Vegetabilsk olje – 150 ml

Ground black pepper – å smake

Jordetørket hvitløk – 0,5 ts.

  • 80 kCal
  • 1 time

Kokeprosess

Stewed fisk i rømme koker ganske enkelt, spesielt hvis du har en praktisk fiskemasse på hånden. Jeg hadde en sazan som veide 2 kg – vel, hvordan en slik kjekk mann og ikke satt ut med løk, hvitløk og rømme? Forresten, selv barn kan spise denne parabolen med glede, men hvis hvitløk ikke er frisk, men tørket – er smaken mindre hard og pikant.

Du kan lage mat fisk i henhold til denne oppskriften, spesielt velsmakende bøter i en slik saus – smelter bare i munnen din! Stewed fiskmasse er saftig, med kremaktig smak og et sterkt krydderobjekt.

Hvis du har mulighet til å kjøpe en stor fisk, så etter rengjøring og vask, klipp den i steker og fryse i fryseren – du vil være bevæpnet med et fiskeprodukt for en slik tallerken i lang tid!

Så lag alle nødvendige ingredienser og begynn å lage mat!

Ingredienser til stewed fisk i rømme

Fisken må rengjøres av skalaer, inngangsrør, vaskes etterpå både fra innsiden og utsiden. Kutt av hodet, halen, finnene og kutt den i halv horisontal. Deretter kuttes i porsjoner.

Klipp fisken i stykker

Hvert fiskestykke er saltet og rullet i mel.

Rull fisken i mel

I stekepannen, varme opp vegetabilsk olje og stek fiskstykkene i den i ca 15-20 minutter, legg først huden ned, og så snu og steke fra alle sider.

Stek fisken i en panne

Vi skal peel pæren fra skinken, skyll den og kutt den i halvringene. Vi legger i stekepannen alle stekte biter og heller løk på den. Vi heller også tørket hvitløk. Hvis ikke, bruk frisk hvitløk, rengjør og press den inn i en panne på fisken.

Tilsett løk

Tilsett rømme, sort pepper. Hell 100 ml varmt vann i pannen og legg det igjen på komfyren, skru på minimumsvarmen. La i 20 minutter slukke. Hvis ønskelig, kan du legge til eventuelle vasket og strimlet greener.

Sett rømme

Vi legger tilberedt fisk nøyaktig på en tallerken eller i tallerkener, vi sender til et bord. Braised fisk i rømme er utrolig velsmakende og krever absolutt ingen sauser, dressinger eller krydder!

Oppskriften på stewed fisk i rømme

Hyggelig for deg!

Foto av stewed fisk i rømme

Добавить комментарий

*

16 + = 19