Fritters på vann uten egg og gjær

Ifølge denne oppskriften er pannekaker på vann uten egg og gjær deilig og meget velsmakende, og det er veldig lett å lage mat.

Ingrediensene

Vann 250 ml

Bakepulver – 1 ts. med et lysbilde

Solsikkeolje – 1 ss. og for steking

Sukker – 1 ss.

Salt – 1 klype

Hvetemel – 200 g

  • 186 kCal
  • 35 min.

Kokeprosess

Det er så mange oppskrifter for å forberede pannekaker at de ikke kan listes opp. De er tilberedt av melk, kefir, ryazhenka eller andre meieriprodukter. For å gjøre dem fantastiske, legg til brus, bakepulver eller gjær til deigen. Egg spiller også en viktig rolle i forberedelsen av pannekaker.

I dag ønsket jeg å gå imot reglene, og jeg lagde pannekaker på vannet uten egg og gjær. For å ha en porøs struktur, la jeg litt bakepulver til deigen. Jeg vil si det viste seg veldig bra. Pannekaker kom ut deilig og rosenrødt, men de ble stekt litt lengre enn vanlig. Server disse pannekaker du trenger varmt med syltetøy, honning eller kondensert melk. Sørg for å prøve, fra et så enkelt sett av ingredienser kan du få en deilig god frokost.

Oppskrift på pannekaker på vann uten egg og gjær

Forbered de nødvendige ingrediensene.

Ingredienser til pannekaker på vann uten egg og gjær

Vann romtemperaturen i en bolle. Tilsett sukker og en klype salt, rør godt for å tillate at krystaller oppløses. Hell deretter i solsikkeoljen.

Kombiner vann, olje, salt og sukker

Hell det siktede melet med bakepulver.

Tilsett mel

Rør deigen forsiktig slik at det ikke er klumper. La i 10-15 minutter å “hvile”. Ved konsistens vil det være ganske tykt.

Rør deigen

En spiseskje dyppet i kaldt vann, sprer deigen i en stekepanne, oppvarmet med en liten mengde vegetabilsk olje, og danner pannekaker.

Legg deigen på pannen

Stek fritteren på en liten brann fra to sider til en gylden farge. Fritter på vann uten egg og gjær blir stekt litt lengre enn vanlig, da deigenes struktur er mer tett. Ferdige fritters legger på papirhåndkle for å fjerne overflødig olje.

Å steke pannekaker

Slike deilige pannekaker er sikker på å tilfredsstille dine kjære.

Foto av pannekaker på vann uten egg og gjær

Server dem med syltetøy, te eller melk.

Ferdige pannekaker på vann uten egg og gjær

La dine frokoster være deilig!

Deilige pannekaker på vann uten egg og gjær

Bon appetitt!

Fritters på vann uten egg og gjær

Добавить комментарий

*

− 2 = 1