Lapte de fructe din mere pentru iarnă

Marmelada delicioasă de mere pentru iarnă poate fi pregătită în conformitate cu această rețetă!

Ingredientele

Mere – 1 kg

Zahăr – 500 g

Apă – 200 ml

  • 145 kCal
  • 2 ore

Procesul de gătit

Îmi place foarte mult produse de patiserie cu marmeladă de mere. Nu vindem jeleu în magazine, dar dorim prăjituri și plăcinte cu marmeladă și fac frecvent un strat intermediar pentru prăjiturile de marmeladă de mere. Cu câțiva ani în urmă, am încercat mai întâi să fac marmeladă din mere pentru iarna casei. Sa dovedit foarte gustoasă. De atunci am făcut acest tip de marmeladă deseori pentru utilizare ulterioară și nu numai în toamnă.

Există mai multe opțiuni pentru gătit marmeladă de mere, dar acestea sunt în principal pentru mâncare rapidă, nu pentru recoltare pentru iarna. Versiunea mea de marmeladă este excelentă în cămară pentru o lungă perioadă de timp.

Pregătiți produsele pentru recoltarea marmeladă de mere.

Ingrediente pentru marmelada de mere pentru iarnă

Tăiați merele astfel încât cutiile de semințe să fie înlăturate. Puteți utiliza un dispozitiv special pentru a elimina miezul.

Taie mere

Răspândiți-vă într-o oală sau feluri de mâncare, în care de obicei pregătiți gem, mere tăiate și, de asemenea, miezuri. Acestea, ca și coaja, sunt sursa de pectină, care ne va îngroșa marmelada. Adăugați apa în oală și puneți vasul de mere într-un foc lent.

Puneți merele în tigaie

Gatiti merele pana cand sunt moi timp de 30 de minute. Îndepărtați toate bucățile de mere cu cutii de semințe.

Se fierbe mere

Ștergeți piureul de mere printr-o sită, transferați-o înapoi în tava.

Ștergeți merele printr-o sită

Adăugați zahărul în piure și gătiți marmelada într-un foc foarte lent timp de 40-50 de minute.

Turnați zahărul

În cele din urmă, vom primi această marmeladă de mere.

Vopsea marmeladă

În borcane de 200-250 g sterilizate pe abur fierbinte, distribuim marmeladă de mere gata preparată fierbinte. Rulam cutia cu capace. Dăm marmalade băncilor complet răcite și transferate în depozit în cămară.

Puneți marmalade în borcan

Ijele de fructe din mere pentru iarna se dovedeste a fi parfumata, frumoasa si o consistenta densa. După ce sa solidificat, poate fi tăiat cu un cuțit, atât de gros.

Reteta de marmeladă din mere pentru iarnă

Dacă vă place să coaceți cu marmeladă din mere sau pur și simplu preferați să răspândiți o bucată de pâine prăjită cu marmeladă de mere, această rețetă va veni la îndemână!

Ajută-te!

Fotografie de marmeladă din mere pentru iarnă

Добавить комментарий

*

− 3 = 7