Chicken Stew i multivariaten

Kyllinggryta fra multivarket blir en “hjelp” i forberedelsen av lunsj eller middag, når det er svært lite tid.

Ingrediensene

Kylling (kadaver) – 2 kg

Salt (ikke iodisert) – 28 g

Grønn pepper – 0,5 ts.

Pepper duftende – 6 erter

Bay leaf – 3 stk.

  • 238 kCal
  • 4 timer 40 minutter.

Kokeprosess

Stew er en veldig lett å forberede parabolen. Og hvis du fortsatt koker i en multivark – uten noen problemer i det hele tatt. Bare vask biter av kjøtt, legg dem i en bolle og la dem simre, til slutt legger du krydder. Hold det godt i kjøleskapet, du kan i kjelleren (pantry). Det er veldig praktisk, hvis du vil “raskt” lage mat eller middag – kokte poteter eller macaroons, la et par skjeer av stuing og en full tallerken på bordet!

Matlaging gryte kan være laget av absolutt noe kjøtt. I dag skal vi lage mat fra kyllingekjøtt, og en assistent vil ha en multivarker. Og likevel, vi vil lage mat denne fantastiske kjøttretten uten en eneste dråpe vann, smaken vil være rett og slett fantastisk!

Forbered produktene for å lage kyllingspott i multivarket. Jeg har en kyllingkropp som veier 2 kg.

Ingredienser for kyllingspott i multivarket

Kyllingkroppen skal gjennomvåt i kaldt vann i 30 minutter.

Soak kylling i vann

Deretter tørker du godt av papirhåndklær og kuttes i stykker. Du kan ikke være for liten.

Klipp kylling i stykker

Vi legger kjøttstykkene i skålen til multivarket (vi trenger ikke vann i det hele tatt!), Lukk lokket og sett “slokking” -modus i 3 timer. Du kan ikke engang se, myasko vil forberede seg)))

Sett kyllingen i multivarket

Etter tre timer åpner vi multivarket og veldig forsiktig, for ikke å bli brent, tar vi ut beinene. De går veldig godt fra kjøtt. Prøv å få alt til det maksimale.

Få kjøttet ut av kjøttet

Nå krydder. Salt – det trenger i mengden 12-15 gram per kilo kjøtt. Og saltet må nødvendigvis være stort og ikke jodisert. Jeg tok 28 gram salt. Bein av vekt var få. Legg også til pepperbunn, duftende og løvblad. Alt blandet og igjen sett bollen i multivarket, velg “quenching” -modus i 1 time.

Og vi på dette tidspunktet kan gjøre forberedelsen av glassene – vask og steriliser på en hvilken som helst praktisk måte for deg.

Tilsett krydder og salt

Det ser ut som en ferdig grytebøtte.

Klar-laget kylling tunfisk i en multivark

Vi legger den varme gryten på de sterile krukkene og lukker dem med lokk. Hvis du planlegger å oppbevare i lang tid – kast opp med jernlokk. Jeg har 3 halvliter krukker. Jeg kjølt dem og sendte dem til kjøleskapet. De vil ikke bli der lenge))

Chicken Stew i multivariaten

Her er en klar tushenka. Hva det smaker godt. Det kan legges til suppe, grøt og bare med brød for å ha en bit. Smaken av slik gryte kan aldri sammenlignes med butikken. Hvis det er mulig – lag en kyllingegryte i en multivark, hjemme, og familien din vil være takknemlig for deg))

Oppskriften på kyllingspott i multivarket

Bon appetitt!

Foto av kyllingesting i multivarket

Добавить комментарий

*

80 + = 89