Cheesecakes met appels in de oven

Gebakken in de oven kaaskoekjes met appels – een ideale optie om te bakken zonder toevoeging van vet.

De ingrediënten

Kwark – 250 g

Suiker – 80 g

Ei van kip – 1 st.

Zout – 3 snuifjes

Tarwemeel – 50 g

Maïsmeel – 20 g

Appels – 2 stuks.

  • 152 kCal
  • 30 minuten

Kookproces

Cheesecakes met appels in de oven zijn heerlijk, aromatisch en sappig, dankzij de toevoeging van appels. Bakken heeft geen vet nodig, dus het is geweldig, niet alleen voor ontbijt of een snack, maar kan ook worden geserveerd voor het avondeten, bijvoorbeeld met thee of cacao. Appels voor het toevoegen van het beste gebruik van zoete variëteiten, suiker aanpassen aan je smaak, toevoegen of aftrekken van zo’n zoet product. In plaats van appels kunt u peren gebruiken met een dichte schil, sinaasappelpulp, enz. – beperk niet de vlucht van je verbeelding. Kippenei kan worden vervangen door 2-3 kwarteleieren.

Ik raad aan om de wrongelbladen op een siliconen bakmat te strooien, maar als er niet zo’n assistent in je keuken staat, doe ze dan op een vel papier ingesmeerd met plantaardige of boter.

Bereid dus de noodzakelijke ingrediënten voor en begin met koken.

Ingrediënten voor zure room met appels in de oven

Kwark zullen we in grote capaciteit lay-out, we zullen daar het kippenei breken, we gieten zout en kristalsuiker. Zout om toe te voegen – het benadrukt de zoetheid van het gerecht!

Combineer suiker, kwark en eieren

Meng alles grondig. We zullen appels van de schil schillen, in vieren snijden en de zaden uitsnijden, afspoelen en raspen op een rasp met kleine cellen in een kom met wrongelmassa. Meng opnieuw.

Geraspte appels zetten

Giet maïs- en tarwemeel, wikkel ze voorzichtig in de massa.

Voeg bloem toe

Handen ondergedompeld in water, we zullen de stukjes scheiden van het deeg en ze in afgeronde knuppels rollen, die we op een siliconen kleed of ingevet bakpapier op een bakplaat leggen. We plaatsen een bakplaat met syrnikami in de opgewarmde oven gedurende 15-20 minuten, helemaal bovenaan en kijken naar hun oppervlak tijdens het bakken. Denk eraan, als je een bakplaat in een koude oven zet, moet je 5-7 minuten toevoegen om te bakken!

Slep kaaskoekjes

Na de aangegeven tijd zullen we zulke blozende knappe mannen ontvangen die zich gemakkelijk van het siliconenoppervlak kunnen afscheiden.

Foto van zure room met appels in de oven

Naar de tafel, gebakken in de ovenkaas, gehaakt met appels warm geserveerd, samen met zure room of dikke yoghurt, je kunt zelfs met toevoegingen van bessen of fruit, zonder te vergeten over hete thee of koffie.

Recept voor zure room met appels in de oven

Aangenaam voor jou!

Добавить комментарий

*

+ 29 = 31