Kaas-dumplings met een manga

Fijne wrongel (mini-manniki) op ​​zure room met abrikozen kan in een uur in de oven worden bereid. Op een soort – cakes, op smaak – wrongel manicure.

De ingrediënten

Wrongel (9%) – 250 g (bij voorkeur kruimelig)

Suiker – 2 el.

Zout – 1/4 theel.

Ei – 1 st.

Zure room (15%) – 3 eetlepels

Griesmeel – 3 eetlepels.

Abrikoos blik (helften) – 10 stuks.

  • 169 kCal
  • 1 uur

Kookproces

Ongecompliceerd in de bereiding, maar ongelooflijk mals en heerlijke wrongel, die kan worden bereid met elke filler, in dit geval met ingeblikte abrikozen.

Niet alle volwassenen en kinderen zijn dol op cottage cheese. Als je zo’n probleem hebt, dan is dit recept voor cheesecakes iets voor jou. Producten voor de bereiding van wrongel zijn beschikbaar en eenvoudig. Abrikozen kunnen worden vervangen door perziken of je favoriete bessen. In het seizoen kunt u verse abrikozen en perziken gebruiken, die eerst gedurende 2-3 minuten in kokend water moeten worden geblancheerd en vervolgens worden gepeld.

Om de wrongel te bereiden met een manga in de oven, moet je eerst een kop kwark strooien, zout en suiker strooien, mengen.

Meng kwark met zout en suiker

Voeg het ei en de zure room toe, meng.

Doe het ei en de zure room

Voeg griesmeel toe, meng en laat gedurende 10 minuten staan.

Giet de mango erin

Ingeblikte abrikozen zetten op een zeef om het glas vloeibaar te maken en dan in kleine stukjes te snijden. Doe de stukjes abrikozen in de wrongelmassa en meng.

Voeg abrikoos toe

Breid de vormen uit. Formochki vooraf besprenkelen met water. Bak in de oven gedurende 40-50 minuten op 170-180 graden. Tijdens het koelen nemen de wrongel enigszins af, maar dit geeft niet de smaak weer.

Breng kwark om in mallen

Fijne wrongel met een manga is klaar. Serveer warme wrongel met zure room, of u kunt gewoon bestrooien met poedersuiker.

Kant en klare wrongel met een manga

Foto van kwark met een manga

Cottage Cheese Recept

Добавить комментарий

*

7 + = 12