Kaša iz kaše z bisernim ječmenom in sira

Nepričakovano uspešna kombinacija izdelkov – grah in biserni ječmen! Vroča, srčna jed. Poiščite dnevi posta, če izključite sir.

Sestavine

Grah – 200 g

Perlovka – 100 g

Voda – 800 ml

Adyghe sir – 170 g

Rastlinsko olje – 1 žlica.

Sol, začimbe, zelenice – po okusu

  • 110 kcal
  • 2 uri
  • 5 min.

Postopek kuhanja

Skupina izdelkov za tako preprosto jed kot kalifornijska kaša z bisernim ječmenom in sira je precej preprosta: grah, biserni ječmen, Adyghe sir, voda. Rastlinsko olje bo potrebno za pršenje sira. Potrebujete tudi sol.

Začimbe in zelenjava so dodani po vašem okusu, vendar je treba omeniti, da te sestavine znatno okrasijo jed, zato jih ne zanemarjajte.

Sestavine za kašo z biserno palico in sirom

Grah in biser bič in ga opere v ponvi. Izpolnite VKLJUČEVANJE (!!!) vodo, da se znebite težav z ne kuhanim grahom. Dodaj sol. Lahko vstavite lovorjev list. Pustite do vrenja, odstranite peno in zmanjšajte ogenj, dokler ne končate.

Združite grah in biserni ječmen

Pripravljenost določa skoraj popolnoma kuhani grah in mehki biserni ječmen. To lahko traja drug čas, odvisno od ognja. Ampak kuhati grahovo kašo z bisernim ječmenom je boljše pri minimalnem požaru. Kaša postane viskozna, bolje je, da je bolj tekoča, ker Po stoji se bo močno strnila.

Kašo kaše dokler ni pripravljena

Adygei sir – okras grah kaša iz ječmena, vendar žaru sir – ni najbolj primitivno proces. lahko pojavijo težave: močan naftni madeži (odvisno od vlažnosti sira) zrušil sir (rahlo segreva na ponvi in ​​veliko sira bil objavljen), sežge sir (Prekuhan raztresen in sir).

Izrežite sir

Na dobro segreti ponvi z oljem (v olju lahko damo malo začimb), na koščke postavite koščke sira, tako da se ne dotikajo drug drugega. Ko je ena stran obarvana, začnite vrtati kocke in drug par cepiti. Kasneje je že mogoče, da se kocke obrnejo z lopato, jih ne bi smeli zrušiti. Sir Adyghe se precej hitro ocvrti, zato postopka ne pustite brez nadzora.

Pržite sir

Pripravite vročo kašo kašo z bisernim ječmenom na topli plošči, dodajte kocke ocvrtega sira, dodajte zelenice. Postavi na mizo.

Recept za grahovo kašo z bisernim ječmenom in sirom

Kaša iz kaše z bisernim ječmenom in sira

Добавить комментарий

*

− 1 = 5