Gingerbread kaker på brent sukker

Gingerbread cookies er så myke og delikat at barn vil definitivt sette pris på dem, men som voksne …

Ingrediensene

For testen:

Sukker – 100 g

Honning – 150 g

En blanding av krydder – 1,5 ss.

Smør – 150 g

Egg – 1 stk.

Mel – 350 g (kan være mer)

Kokende vann – 50 ml

Soda – 1 ts.

For glasur:

Egg – 1 stk.

Sukkerpulver – 170 g

Eddik 9% – 1 ts.

Matfargene

  • 399 kCal
  • 4 timer

Kokeprosess

På en eller annen måte spurte jeg en jomfru av oppskriften pepperkake, jeg likte veldig mye. Myk og svært velsmakende, og det er ikke slik sødme, som i vanlig pepperkake. Utmerket farge og duft av produktet fascinerte. Og håndverkeren ville ikke dele oppskrifter, sa hun – hemmeligheten er kommersiell. Kanskje en hemmelighet, men for meg er det ikke noe mysterium. Jeg er oppriktig overbevist om at kunst bør tilhøre folket, spesielt hvis det er en kulinarisk kunst. Så i denne oppskriften har jeg tenkt å gi ut alle de hemmelige hemmelighetene som vi har forsøkt å gjemme fra oss, og også for å forbedre oss selv i design.

Så, for å lage pepperkaker på brent sukker, forbereder vi først produktene til pepperkake.

Ingredienser til pepperkake på ingefærsukker

Det er viktig å ta en gryte med en tykk bunn og høy. Når du legger til brus, vil blandingen skumme og kan unnslippe! I en kasserolle, la oss legge ut sukkeret og varme det på høy varme til det oppløses helt.

Start oppvarming av sukker

Når sukkeret oppløses, ta av pannen fra brannen og la den koke. Her må du være forsiktig, ikke hold hendene over pannen, slik at du ikke brenner deg selv med en ferge!

Hell kokende vann

Tilsett honning og krydder og legg kasserollen igjen. Rør og tilsett bruset. Blandingen vil skumme og stige, rør uten å stoppe.

Tilsett honning og koke blandingen

Smørstykker vi injiserer og rører til det smelter. Fjern gryten fra brannen og la blandingen avkjøles til ca 60 grader. Vi kjører i egget, uten å stoppe for å forstyrre, slik at egget ikke krøller, vi begynner å tilsette mel i deler, og vi brenner deigen på bordet. Du kan legge til mer mel. Jo mer mel, desto tykkere blir deigen. Deigen er klebrig. Jeg ville ha myk pepperkake, så jeg har ikke lagt til mye mel.

Sett smørret

Deig wrap i en film og sett i kjøleskapet for en dag. Denne deigen kan lagres i opptil 3 uker i kjøleskapet, det er veldig praktisk. Jeg lå i 4 dager, og ved første anledning begynte jeg å bake.

Legg deigen i en pose

Til alle pepperkaker var av samme tykkelse, bruker jeg en rullestift med ruller. Har eksponert en tykkelse på et lag – 4 mm.

Forbered en rullepinne

Velg ønsket skjema. Rull ut deigen, kak ut kakene og bake ved 200 grader i 8 minutter. Gingerbread blir bakt veldig raskt.

Forbered molds

Det er praktisk å rulle deigen på bakepapir og bake den på den.

Bake kjeks

Når pepperkakekakene avkjøles litt, fjerner vi dem fra papiret, de går bra ut.

Klar kaker

Her er slike porøse pepperkaker på det brente sukkeret inni.

Gingerbread i en feil

Jeg skal lage glasur. Jeg lager glasur på denne oppskriften.

Ingredienser for glasur

Ikke pisk! Bruk en plugg eller silikonespatel. Hvis du har en slik dyse i en kjøkkenmaskin, så er du heldig! Hun vil gjøre alt arbeidet for deg!

Forbered silikoneskapula

Den ferdige glasur ser slik ut: Den er tykk og egnet til maling, påskrift og konturer.

Slå glasset

For å fylle bakgrunnsglasset jeg fortynner eller egghvite eller bare vann, legg til en dråpe og se. Hvis glasset etter blanding mister flekkene til kontoen på 10, er den klar til å helles.

Rør glasset med en spade

Farg glasset i de riktige farger.

Farger glass

Påfyll fyllingen til pepperkake i henhold til skissen. HEMMELIG! For å glasere glasyren, etter påføring av fyllingen, plasser pepperkake i ovnen i 3 minutter ved 50 grader, den tørker raskt og holder skinnet.

Oppskrift på pepperkake på brent sukker

La oss fullføre sluttbehandlingen og la kakene tørke. På hver bjørn skrev jeg navnet på babyen som vil motta den.

Foto av pepperkakekaker på brent sukker

Добавить комментарий

*

+ 74 = 75