Kjeks for fett

Velsmakende og sprø kaker på svinekjøtt vil være å smake til alle elskere av søt baking.

Ingrediensene

Sukker – 140 g

Egg av kylling – 1 stk.

Hvetemel – 300 g

Bakepulver – 1,5 ts.

Smalec (svinekjøtt) – 100 gram

  • 425 kCal
  • 1 time

Kokeprosess

Kaken til fett er veldig smuldrende og velsmakende. Alle søte tenner ville absolutt ikke ha nektet en kopp te, du kan uten sukker og et par munnvannende kaker. Til matlaging kan du ikke bare bruke svinekjøtt, men også fett av noen fugler. Kjeks for fett – veldig lett å forberede, og ingrediensene – den mest rimelige. Denne delikatessen vil bli verdsatt på det søte bordet, ikke bare av barn, men også av voksne. Hver vertinne burde kjenne en enkel og deilig kakeoppskrift i en hast, noe som vil hjelpe deg når som helst.

Forberedelse, ta følgende ingredienser.

Ingredienser for kaker på svinekjøttfett

Ta en dyp bolle. Tilsett kyllingeglasset, hell i sukkeret. Ta en mikser eller visp og slå godt, til eggmassen øker. Sukkerkorn bør nesten forsvinne.

Kombiner sukker og egg

Smalets (svinekjøtt) smelter i en mikrobølgeovn og la den avkjøles til romtemperatur. Kjøl fettet til et banket egg. Ta en skje og bland godt.

Å helle i fett

Tilsett siktet hvetemel og bakepulver i porsjoner. Bland med en skje til en tykk konsistens. Da deigen tykes godt, legg på et støvt brett, lett knead.

Tilsett mel

Samle i en bolle, pakk inn en matfilm. Send det til fryseren i 10-15 minutter.

Rull deigen til film

Rest deigen med brede skiver. Fra hver danner du en turniquet og skiver den porsjonsvis. Fra hver brikke danner du en liten ball. Eller rull deigen til et lag og kutte ut forskjellige figurer ved hjelp av kjekskjeks.

Rull baller ut av testen

Legg ballene på et bakeplate med pergamentpapir. Bake i 20-30 minutter ved en temperatur på 180-190 grader. Når du baker, fokuser på ovnen.

Legg ballene fra deigen på et bakeplate

Kjeksen er klar for fett.

Oppskriften på kaker på svinekjøttfett

Bon appetitt!

Foto av kaker på svinekjøttfett

Добавить комментарий

*

+ 2 = 7