Bønne i øl

Tyskerne er store ølelskere, de drikker ikke bare det, men også tilbereder retter med øl. I dag skal vi tilberede en svinestamme i øl på bayersk.

Ingrediensene

Svinekjøtt – 1 stk.

Øl – 400 ml

Selleri – 1 petiole

Gulrøtter – 1 stk.

Løk – 0,5 stk.

Rosemary – 1 gren

Timian – 0,5 ts.

Salt – 1 ts.

Svart pepperpulver – 0,5 ts.

Hot pepper – 1 stk. (Valgfritt)

Soyasaus – 2 ss.

Honning – 1 ss.

Sauerkraut – 300 g

Kummin – 0,5 ts.

Kanel – 1 klype

Hvitløk – 1 tann

  • 173 kcal
  • 2 timer

Kokeprosess

Øl i øl – en tallerken veldig populær i Bayern, den er forberedt på både mørk og lett øl. På mørk øl viser roret seg veldig mettet, jeg vil si “mannlig” smak. Men hvis du koker det på en lett øl, får vi litt mer delikat “kvinnelig” smak. Det er opp til deg å bestemme hvilken øl du skal bruke, og jeg lager krem ​​på lysølen.

Selvfølgelig er det vanskelig å forestille seg en svinekjøtt på en bayersk øl uten en vakker, rødaktig hud og surkål som serveres til den. Vi vil ikke avvike fra tradisjoner, alt blir: en vakker skorpe på skaftet og en deilig kål.

Forbered alle produktene på listen, reserver tålmodigheten og fortsett.

Ingredienser til svinekjøtt i øl i bayersk

Sett ballen i en dyp bolle. Tilsett salt, sort pepper, tørket timian og rosmarinblader, du kan bruke tørket rosmarin.

Dryss med salt og krydder

Fyll øl med øl. Vi dekker toppen av bollen med en matfilm og sender den til kjøleskapet for å marinere i minst 3-4 timer. Jeg marinearer hjulet hele natten.

Hell øl

Jeg foretrekker å legge til grønnsaker ikke i marinaden, men i ferd med å lage mat på skaftet. Fra grønnsaker tar vi løk, gulrøtter og selleri stilker.

Rengjør grønnsaker

Bulb kuttet i segmenter. Vi kutter gulrøtter i skiver, selleri – plater.

Klipp grønnsaker

Legg brettet i en dyp kasserolle. Legg de skivede grønnsakene og hell ølen, der skaftet ble marinert. Du kan også legge til en tak av rosmarin. Gi ølen å koke i en kasserolle. Tørk pannen med et lokk og kok stokkene på en langsom brann i 60-70 minutter.

Legg til grønnsaker

Mens du lagrer mat, tilbereder du en siderett til den. I stekepannen spredte surkålet, uten å klemme væsken der den var i krukken. Legg hvitløk, spidskommen, kanel og litt salt til smaken, passert gjennom pressen. Stew kålen, rør, over middels varme i 5-7 minutter.

Sett hvitløk og krydder i kålen

Vi tar kokt syltetøy fra pannen. La oss kjøle litt og kniv snittene på tvers av huden.

Kok hveten

Fra 50 ml øl, der skaftet ble tilberedt, honning og soya saus, forbereder vi marinade for smøring av skaftet under baking.

Forbered marinaden

Ved å bruke en silikonbørste, dekker vi huden med en marinade.

Smør pickle med marinade

I bakefat sprer vi sautert surkål, skift grønnsaker og resterende øl fra pannen og legg roret på toppen. Dekk skjemaet med folie. Vi sender skjemaet med skaftet til ovnen oppvarmet til 180 grader C i 40-50 minutter.

Legg kål på kålen

Etter 20 minutter får vi et skjema fra ovnen, ta av folien og skaft smazhem toppen marinade igjen tilbake skaft i ovnen og stek til de er møre og gylden brun uten folie.

Svinekjøtt i øl i bayersk

Svinekjøtt i øl i bayersk er klar! På fatet legger du først opp en sidefat med surkål med grønnsaker, og deretter hjulet. Vi serverer sennep, pepperrot, brønn og øl, selvfølgelig!

Oppskrift på svinekjøtt i øl i bayersk

Bon appetitt!

Foto av svinekjøtt i øl i bayerske

Добавить комментарий

*

45 + = 48