Grønnsakspott med kyllingbryst

Grønnsakspann med kyllingbryst, courgette, tomater og pepper er den ideelle diettretten for hver dag for alle!

Ingrediensene

Kyllingbryst (filèt) – 350 g

Courgette – 300 g

Løk – 1 stk.

Gulrøtter – 1 stk.

Bulgarsk pepper – 2 stk.

Tomat – 2 stk.

Hvitløk – 2 fedd

Paprika – 1 ts.

Cilantro frø (koriander) – 1 ts.

Timian – 3-5 grener

Vegetabilsk olje – 1 ss.

  • 73 kCal
  • 30 min.

Kokeprosess

Sommeren er en sesong med grønnsaker, og selv om du ikke har ditt eget nettsted, vil du likevel mate dine kjære med vegetabilske smakfulle retter. Billets for vinteren, salater, supper, snacks – alt dette blir nå forberedt på sesongens grønnsaker. I dag foreslår jeg at du lagker og smaker en herlig grønnsakspott med kyllingbryst. Retten er forberedt raskt og enkelt, det viser seg vakkert og tilfredsstillende, og til og med lavt kaloriinnhold. Skal vi fortsette?

Separat fra brystet to fileter, ta grønnsaker (muligheter er mulige), paprika, timian og koriander.

Ingredienser til grønnsakspotout med kyllingbryst

Kyllingefilet, som du vet – tørt kjøtt. Men i vår tallerken vil brikkene vise seg å være øm og saftig. For å starte med en stekepanne 1 ss. vegetabilsk olje, legg til paprika og koriander. Jeg rev paraplyene av koriander frø i hagen, de har en veldig delikat krydret smak. La oss slippe dem i den varme oljen.

Stek i olje paprika med koriander

Vi vil gi krydder for å avsløre vår duft, men for nå la vi kylling kyllingfileten i stykker. Trenger ikke å klippe for fint, jeg har stykker – ca 2 * 3 cm.

Skjær kjøttet

Send kyllingbrystet til krydder, rør og la det grille i 5-7 minutter. Paprika gir ikke bare en fantastisk farge, men også en delikat aroma.

Sett kjøttet i pannen

Frø av koriander er tatt ut, de er stekt og ga sin smak.

Få frø av koriander

Vi kutter løk og gulrøtter ganske stort, slik at stykkene holder form i en stuing.

Skjær løk og gulrøtter

Legg grønnsakene til kjøttet, la dem steke sammen i 5 minutter.

Sett grønnsakene til kjøttet

I mellomtiden skal vi kutte courgetten.

Kut margen

Legg det til stekepannen, hell litt vann, omtrent en fjerdedel av et glass. Tørk stekepannen med et lokk og la det stå i 5 minutter.

Legg courgette

Kut pepperen i store stykker, legg den til stewen. Hvis nødvendig, legg til litt vann. Vi dekker det igjen. Flerfarget pepper vil se mer spektakulært ut.

Sett pepper

Klipp tomater i stykker og send dem etter pepper. Det er veldig vakkert, ikke sant? Sett tømmer av timian på toppen, salt og pepper etter smak. Jeg anbefaler på det sterkeste å bruke timian i denne parabolen, det gir en mild krydret smak og aroma til grønnsaker og kyllingfilet. Hvis du ikke har friske kvister – ta den tørkede, ca 0,5 ts.

Legg til tomater og kvister av timian

Dekk stekepannen med et lokk og legg grønnsakene med kylling de siste 5 minuttene. Grønnsakspott med kyllingbryst er klar! Kylling kjøtt blir øm, det er mettet med aromaer av krydder, grønnsaksjuice, den delikate smaken av timian kompletterer harmonisk gryten.

Foto av en grønnsakspott med kyllingbryst

Nyt helsen din med en fantastisk sommerrett! Bon appetitt!

Oppskrift på grønnsakspot med kyllingbryst

Добавить комментарий

*

3 + 2 =