Kylling med ris og mais i ovnen

Kylling med ris og mais i ovnen – den beste parabolen for de tilfellene når du er for lat til å overvåke forberedelsen av kylling og ris.

Ingrediensene

Kyllingben – 500 g

Ris – 200 g

Vann – 600 ml

Corn canned – 1 kan

Vegetabilsk olje – 1 ss.

Salt, pepper svart bakke og chili – å smake

  • 120 kCal
  • 1 time

Kokeprosess

Kylling med ris og mais i ovnen – en enkel daglig stek for de tider når du vil ha noe ikke helt normalt, og trollmannen ved ovnen – lat og motvilje. Det krever kun kokkens oppmerksomhet helt fra begynnelsen, når ingrediensene legges, og deretter forbereder seg helt uavhengig. Som et resultat får du umiddelbart og en deilig parabolen og biter av kylling med sprø hud.

Ingredienser for kylling med ris og mais i ovnen

Før oppvarming skal du starte ovnen for oppvarming opp til 250 C.

Kylling kjøtt er skilt fra bein. Peel nødvendigvis forlate. For denne parabolen er bena optimalt egnet.

Separat kjøttet fra beinene

Vi gni kylling på alle sider med olje, salt og sort pepper.

Dryss kylling med salt og pepper

I ildfast form lå vi ris, mais sammen med væsken fra krukken, og en annen tre ganger mer vann enn volumet av ris. Tilsett salt og pepper hvis ønskelig.

Sett risen i form med mais og pepper

På toppen av garneringen, legg biter av kyllinghud opp. Som du kan se, viser det seg at hun bryter oss, men ved slutten av matlagingen, når vannet er borte, begynner hun å bake.

Sett kyllingen

Vi legger kyllingen med ris og mais i ovnen, selv om den ikke har oppvarmet seg til 250 C, og vi holder det i 40-50 minutter. I de siste ti minuttene, bare se om huden allerede har nådd ønsket grad av crunchiness. Rhys vil være klar på den tiden.

Ferdig kylling med ris og mais i ovnen

Som du kan se er parabolen ikke så kjedelig som den var i begynnelsen av matlagingen: Kyllingbitene er redusert og åpner det gule lag med mais. Forresten, det viser seg automatisk fra toppen automatisk, og ikke fordi jeg la det ut slik. Mais er lettere enn ris, det dukker opp i begynnelsen av matlagingen og senker ikke.

Kyllingrecept med ris og mais i ovnen

Hvis noen er interessert i konsistensen av ris, her er det synlig her. Myakonky, ikke over tørket.

Foto av kylling med ris og mais i ovnen

Добавить комментарий

*

5 + 2 =