Lam med tomater på arabisk

Fårekjøtt, stuet med tomater i arabisk stil – lys, saftig og rik kjøttrett for hver dag.

Ingrediensene

Lam – 600 g

Løk – 500 g

Tomater – 400 g

Bulgarsk pepper – 300 g

Hvitløk – 1 hode

Olivenolje – 70 ml

Salt – å smake

Chili pepper – 1/2 stk.

  • 160 kCal
  • 40 min.

Kokeprosess

Denne morgenen indulged hun seg selv og hennes familie med dette yummy. Lam med tomater på arabisk – en ekte tradisjonell arabisk matrett, som er tilberedt i hver familie.

I Aid Kebir (en stor muslimsk ferie), starter denne dagen i mange muslimske familier. På festet koker de det vanligvis i store kosakker, der det ser ut til at hele rammen passer. Og hjemme bruker en konvensjonell stekepanne. Lammet viser seg den mest delikate, skjerpet … Ah, du vil slikke fingrene dine! Det er i utgangspunktet nødvendig å gjøre, som tradisjonelt blir denne parabolen spist av hendene – bryte av lavash og kyll opp kjøtt og tomater med løk.

Så alt i orden. Skjær lam i små stykker. Det burde være fet!

Sett kjøtt i pannen

Løk, hvitløk og chili pepper og finhakk.

Skjær løk, peppers og hvitløk

Hell i olivenolje og stek kjøttet til en vakker rudde skorpe. Deretter legger du i terninger, hvitløk og chili pepper. Fortsett å steke i ca 5 minutter.

Sett grønnsakene til kjøttet

Ikke bli forvirret av antall løk. Fett lam elsker løk, og det er han som gjør parabolen spesiell. Klipp tomater, legg til kjøtt. Legg også hakkede bulgarske pepper.

Sett pepper

Fyll kjøttet med vann og dekk stekepannen med lokket. La kjøttgryten stå helt til vannet fordampes helt. På dette stadiet er det nødvendig å salt.

Hell i vann

Det skjer at fårkjøttet falt hardt og kjøttet etter fordamping forblir ikke så mildt og mykt som vi ønsker. Så legg igjen en full panne med vann og la det smake på lav varme til væsken fordampes helt.

Klar lam med tomater på arabisk

Lam med tomater på arabisk klar. Bon appetitt!

Foto av lam med tomater på arabisk

Lams oppskrift med tomater på arabisk

Добавить комментарий

*

− 7 = 2