Svinekjøtt med appelsiner i ovnen

Den delikate duftende svinekjøttet med appelsiner vil diversifisere menyen og hyggelig overraskelse dine gjester og slektninger.

Ingrediensene

Svinekjøtt – 300 g

Oransje (stor) – 1 stk.

Rosemary – 1 ts.

Paprika – 1 ts.

Olivenolje – 1 ss.

Salt, pepper – å smake

  • 222 kCal
  • 1 time

Kokeprosess

Oppskrifter av svinekjøtt bakt i ovnen – et stort utvalg. Jeg foreslår at du i dag diversifiserer menyen med en fantastisk tallerken og hyggelig overraskelse gjester og slektninger.

Bakte svinekjøtt i ovnen med appelsiner viser seg å være øm og veldig duftende. Denne retten kan serveres på festebordet, du kan til og med lage mat for en del.

Så ta produktene på listen. Svinekjøtt er bedre å ta med en liten mengde fett. Jeg har i dag – den såkalte “latmusikken”, den er tørrere, men selve kjøttet er veldig ømt. Fra krydder jeg valgte rosmarin og paprika, kan du ta dine favoritt krydder.

Ingredienser til svinekjøtt med appelsiner i ovnen

Klipp kjøttet i skiver ca 1 cm tykt. Hvis ønskelig, kan du litt avvise det.

Skjær kjøttet

Legg til rosmarin, paprika.

Hell rosmarin og paprika

Oransje kuttet i halvparten, fra den ene halvparten klemme saften, legg til kjøttet. Vi blander det, masserer bitene litt.

Hell i appelsinjuice

Mens kjøttet er marinert, kutt den resterende halvparten av oransje i tynne skiver, fjern huden. Sett oransje på bunnen av bakervarmen.

Å sette i form av et krus av oransje

Vi legger kjøttet på appelsiner og legger marinade til formen. Kjøtt saltet, dryss med sitronsaft, legg til pepper og olivenolje. Legg svinekjøtt med appelsiner i ovnen i 30-40 minutter ved en temperatur på 180 ° C.

Legg kjøttet på appelsiner

Svinekjøtt med appelsiner er klar, vennligst gå til bordet! Tender kjøtt i kombinasjon med appelsin saus og rosmarin er rett og slett nydelig! Oransje skiver er impregnert med kjøttjuice og krydder, meget velsmakende!

Foto av svinekjøtt med appelsiner i ovnen

Bon appetitt!

Svinekrecept med appelsiner i ovnen

Добавить комментарий

*

− 5 = 1