Kylling koteletter i henhold til Dukan

Oppskriften på deilige hakkede kyllingkoteletter med havreklær som Ducane

Ingrediensene

Kyllingbryst (uten hud) – 1 stk.

Kyllingegge – 1 stk.

Havrekli – 1,5 ss.

Salt – 2 g

Grønne løk – 1/2 stråle

Bulgarsk pepper – 1/4 stk.

  • 105 kcal
  • 1 time. 30 min.

Kokeprosess

Fortsett å bli kjent med oppskrifter av retter opprettet i henhold til anbefaling fra den verdensberømte ernæringseksperten. Bake i ovnen kylling koteletter for Dyukan. For fremstilling av diett “Dyukan” koteletter vil hvitt fjærkre kjøtt gjøre. Et viktig poeng! Koteletter fra kylling ifølge Dukan er tilberedt fra et kjølt bryst uten hud.

Søt bulgarsk pepper og grønn løk – et vellykket tillegg til fyllingen. De resulterende koteletter passer perfekt inn i “Alternerende” – den andre fasen av Pierre Ducane dietten.

La oss komme i gang. Ta listen over produkter.

Ingredienser for kylling koteletter av Ducan

Som allerede nevnt ovenfor, kyllingfilet vi trenger uten hud. Skins fjernet, og kylling, prehakket skiver, ble ført gjennom en kjøttkvern.

Vri kyllingefiletet

Fyllt med havrekli og grundig blandet. Venstre i 10 minutter. Mel i oppskriften vår brukes ikke, fordi det ganske enkelt ikke finnes i dietetikk.

Legg til kli

Mens klitten er gjennomvåt i hakket kjøtt, hakkede grønne løk. Deretter ble bakken løk tilsatt til kyllinghakket kjøtt med kli.

Sett de grønne løkene

For grønne løk, legg til den røde paprikahakket med små kuber. En fantastisk kombinasjon av grønnsaker og kyllingfilet – du vil sikkert sette pris på det når du prøver en klar kotelett for Dukan.

Legg til pepper

Et lite salt vil ikke skade. Også tilsatt eggeplomme – for hakket kjøtt. Vel, dette er slik at koteletter ikke faller fra hverandre. Selvfølgelig, i diettretter, er det tilrådelig å bruke ett protein, men koteletter vil lett skade dem. Proteinet gjør koteletter stive.

Kjør egget

Da de la til alt som var planlagt, avstod de forsiktig fyllingen med knyttneve.

Rør hakket

Våte hender dannet kyllingkoteletter. Vi sendte dem til bakervarmen. Har du merket at oljen for smøring av formen ikke brukes? Skjemaet ble bestemt i en varm ovn i 45 minutter.

Form ut hakkede baller

Så tok de det ut og dekket det med et håndkle.

Stek koteletter i ovnen

De tok koteletter på en serveringsrett og serverte dem ved bordet. Deilige og kostholdige kyllingkoteletter til Dukan er klare til smaksprøver! Dette er det vi trenger. Ingen ekstra kalorier, det er bare å spise om gangen du trenger ikke mer enn 2 baller, ikke hele formen.

Bilde av kylling koteletter av Dyukan

Seredinka med pepper og løk spør etter en gaffel. Et hyggelig kosthold!

Kylling kotelett oppskrift på Ducan

Добавить комментарий

*

93 − 84 =