Krompir, polnjen z mletim mesom

Polnjeni z mletim mesom, krompir bo odlično kosilo za vsakogar, ki ljubi izvirne in tople jedi. Preizkusite!

Sestavine

Mleto meso – 400 g

Krompir – 5 kosov

Sladki poper – 3 kos.

Čebula – 2 kos.

Korenje velik – 1 kos.

Česen-2 klinčki

Zelenjava – 3 tbsp.

Bay list – 2 kosov

Hops-Suneli – 1 čajna žlička

Pepper rdeče – po okusu

Sol – po okusu

Paradižnikova pasta – 1 tbsp.

Sladkor – 1 čaj.

Rastlinsko olje – 3 kosov l.

  • 170 kCal
  • 1 h 30 min.

Postopek kuhanja

Predlagam, da se krompir, polnjen po načelu zelja, v kotelu (debelozidna posoda). To je prva in druga jed v eni osebi. Meso se lahko uporablja vsak, imam svinjino in goveje meso. In stvari, tako da lahko vse zelenjave, ki daje veliko prostora za domišljijo.

Fotografija sestavin.

Pripravite se za predjed. Za to smo se pomaknili v mesno mletje skupaj s čebulo, česnom česna in polovico korenčka. Korenček daje lepo namigovanje na mleto meso, daje sladkost in nadalje očisti brusilnik mesa))

Različne zelenjavne sekire in dodajte k polnjenju. Uporabil sem koriander, zeleno čebulo, peteršilj. Vsi so mešali do homogenih, dobro soli in dodali del začimb.

Pripravite zelenjavo za polnjenje. Poleg krompirja sem vzel še en bolgarski poper. Posebnemu okusu bo dala posodo, vendar je to mogoče brez popra, vse po volji. Za izdelavo lukenj v krompirju sem uporabil poseben nož. Takšni noži so bili prodani v mojem otroštvu, vendar sem imel srečo, da sem kupil to lansko leto v Ukrajini. Če takega noža ni, se kaša prevzame z žličko z ostrimi robovi. Krompir je treba rezati z dna, tako da lahko krompir zlahka stoji. Nastale spirale se lahko tudi varijo.

Fry krompir in poper z mleto meso.

V vmesnem času, v kotlu ali ponvi, ogrejte rastlinsko olje in žarite v njej čebulo in korenje. Dodajte česen, začimbe, sol.

Paradižnikova pasta, razredčena z vodo, dodajte k cvrtju. Vedno dodam žlico sladkorja, da nevtraliziram kislino. Fry skupaj 5 minut. Dodajte preostali česen in začimbe.

Dajte v cvrtje polnjene zelenjave, poskušajte jih postaviti navpično in vzporedno.

S prelijano vodo prelijte zelenjavo na ravni z mletim mesom. Slano vodo in kuhamo, dokler krompir ne bo pripravljen, 30 minut. Kislina ne dopusti, da krompir vre. Med kuhanjem je treba poskusiti posodo in dodati, kaj ni dovolj – witticisms, soli ali sladkarije.

Ko krompir postane mehak – posoda je pripravljena. Potresemo z zelišči in služimo. Lahko služite v globokih ploščah, saj se iztočni material izkaže za veliko.

Kuharski krompir, poln mletega mesa

Bon appetit!

Recept za polnjeni krompir

Добавить комментарий

*

− 3 = 2