Omelett for barn i mikrobølgeovn

Omelett på vann med en minimumsmengde melk. Retten er tilberedt i mikrobølgeovn og passer for barn fra år til år.

Ingrediensene

Kyllingegg – 2 stk.

Vann – 70 ml

Melk – 1 ss.

Salt – valgfritt

  • 76 kCal
  • 15 min.

Kokeprosess

Når skal egget bli introdusert i babyens diett? Dette spørsmålet blir spurt av alle mødre uten unntak. År gammelt barn som fullammes, kan egget ikke gi. Baby, mateblanding, barneleger anbefaler å gi eggeplommene med 6 måneder, og hele egg etter år. For en forandring er en damp omelett å foretrekke.

Jeg tilbyr en enkel oppskrift på en omelett i mikrobølgeovn i ett år gamle baby. For å forberede vil bruke selektive egg, vann og ganske mye drikking kumelk. Omelett for barn som er utsatt for allergier, foreslår jeg å erstatte kylling egg, vaktel egg og kumelk fortynnet med vann – bare vann.

En barns omelett er tilberedt i en glass ildfast beholder. Plast og silikon kan inneholde stoffer som er skadelige for en meget liten organisme.

Forberede en omelett for barn i mikrobølgeovn, lag forberedelsene på listen.

Ingredienser for omeletter i mikrobølgeovn for barn

Kyllingegg må vaskes på forhånd. For behandling bruker jeg natron og rennende vann. I en bolle, designet for en mikrobølgeovn, er rene kyllingegg ødelagt.

Kjør egg i en bolle

Egg visp godt.

Slå eggene

Drikke kaldt vann og en spiseskje melk er introdusert. Alt er grundig pisket med en håndfull visp. Salt er introdusert på forespørsel fra foreldrene. Jeg prøver å ikke bli lagt til mat barna opp til 3 års alder de “usunne” produkter.

Hell i vann og melk

En bolle med en omelett er lukket og sendt til mikrobølgeovn i 3-5 minutter. Varmekraft – maks. Min mikrobølgeovn har 800 watt. Omelett er kokt i det i 3,5 minutter.

Dekk skjemaet med et lokk

Den tilberedte parabolen må avkjøles.

Omelettoppskrift i mikrobølgeovn for barn

En omelett serveres for barn fra mikrobølgeovn som et komplementært måltid, og starter med en liten del.

Bilde av en omelett i mikrobølgeovn for barn

Добавить комментарий

*

+ 31 = 33