Macaroni met aardappelpuree in een koekenpan

Gefrituurde pasta met aardappelpuree is een uitstekend gerecht, dat in enkele minuten wordt bereid en altijd heerlijk is!

De ingrediënten

Macaroni van stevige kwaliteiten – 200 g

Gestoofd rundvlees – 200 g

Tomaten – 1 st.

Ui – 1 st.

Plantaardige olie – 30 ml

Zout, peper, paprika – naar smaak

  • 238 kCal
  • 20 minuten

Kookproces

Vandaag vond ik in mijn winkel een blikje ossenstoofpot, en om snel en eenvoudig te koken, besloot ik het te gebruiken. Op de agenda – pasta met gestoofd vlees in een koekenpan. Wat is eenvoudiger dan dit gerecht, ik kan er zelf niet eens aan denken, en vooral – het blijkt altijd heel smakelijk.

Je kunt gestoofd varkensvlees of kip nemen, en je kunt het niet kopen, maar je zelfgemaakte. Pasta om op tafel te serveren met geurige groenten en verse groenten.

Bereid de ingrediënten in de lijst.

Ingrediënten voor pasta met gestoofde vlees in een koekenpan

Volgens de instructies op het etiket van de verpakking, lassen de pasta in een “toothy” staat. Ze moeten niet worden gekookt, maar zijn iets niet gaar. Gewoonlijk duurt het kookproces ongeveer 7-8 minuten. Nadat je het water hebt leeggemaakt, leg je de pasta een tijdje opzij.

Brouw pasta

Verwarm een ​​beetje plantaardige olie om een ​​braadpan te verwarmen. Schil uien, spoel en verkruimel kubussen van gemiddelde grootte. Tomaten wassen en drogen. Snijd de tomaten in blokjes. Breng de ingrediënten over in een koekenpan en stuur deze naar de kachel. Bak de uien en tomaten ongeveer 3-4 minuten.

Bak de uien met tomaten

Ontkoppel ondertussen een pot stoofpot.

Stoofpot openen

Breng de stoofpot met vet over in een koekenpan, desgewenst kan vet worden verwijderd. Doof ongeveer vijf minuten. Om zout te proberen: als de stoofpot zout is, is dozalivat niet nodig, maar je kunt een beetje paprika en peper toevoegen.

Zet de stoofpot in de groenten

Leg de pasta nu in de braadpan.

Doe de pasta

Roer en warm op het fornuis voor een paar minuten. Dat is alles – pasta met aardappelpuree in een koekenpan is klaar.

Foto van pasta met gestoofd vlees in een koekenpan

Eet smakelijk!

Recept voor pasta met gestoofd vlees in een koekenpan

Добавить комментарий

*

14 − 4 =