Paste cu ciuperci și smântână

O reteta pentru spaghete gustoase si suculente cu ciuperci si crema sub branza.

Ingredientele

Ciuperci – 400 g

Paste 350g

Cremă – 200 ml.

Unt – 30 g

Ceapa – 1 buc.

Sare – 1 linguriță.

Pudră de piper negru – pe vârful cuțitului

Vasile – 2 sprigs

  • 132 kcal
  • 40 min.

Procesul de gătit

Dacă aveți o dilemă – ce ar trebui să gătiți pentru masa de prânz sau pentru cină fără să cheltuiți mult efort și timp? Și încă să-i mulțumim pe toți? Opțiune excelentă – paste cu ciuperci în cremă. Acesta este un fel de mâncare consistentă și foarte delicată, cu un gust ușor de busuioc. Lista ingredientelor pentru bucătăria italiană populară este surprinzător de simplă și este disponibilă – produsele pot fi găsite într-un magazin obișnuit la un preț democratic.

Pentru prepararea pastelor făcute într-un sos cremos, vom avea nevoie de ambalaje de paste italiene (sau orice altceva), în mod necesar de grâu dur. Ce se întâmplă cu ciupercile – bineînțeles, se obțin o pastă excelentă cu ciuperci de pădure albe, dar acestea nu sunt atât de ușor de găsit, așa că luăm în mod obișnuit șampiunile. De asemenea, avem nevoie de o cremă puțină, câteva verigi de busuioc, unt, un bulb alb sau violet, sare și piper.

Ciupercile sunt spalate, periate si tocate.

Șampiunele, tocate

Vom curata ceapa, vom spala si vom taia in cuburi.

cepe

Acum trebuie să fierbeți ciupercile. Le-am pus în apă rece, erupție 1 sos ts.loy, și gatiți timp de 20 de minute. Dacă folosiți ciuperci de pădure, ar trebui să le fierbeți de două ori.

Ciupercile fierte

Gătiți ciupercile gata preparate folosind un zgomot ridicat de la tigaie. În supa de ciuperci noi coborâm spaghetele, așteptăm până când se înmoaie și supa se va fierbe. După aceasta, facem un foc slab, amestecăm și gătim timpul de paste, pe care producătorul le indică pe ambalaj. De obicei este de 7-10 minute.

Spaghete într-o tavă

Într-o tigaie, topiți untul și împrăștiați ciupercile cu ceapa. Se amestecă, se amestecă, timp de 4-5 minute, până ce ceapa are o umbra de caramel.

Prăjire ciuperci cu ceapă

După aceea, adăugăm cremă la ciuperci, conținutul de grăsime nu este important. Se amestecă și ciupercile de ciuperci în cremă la căldură scăzută timp de încă 5 minute.

Turnați crema

Următorul pas este adăugarea busuiocului. Mai intai trebuie sa fie spalata si tocata. Apoi se adaugă la ciuperci și se amestecă. Să turnăm piper negru.

Adăugați busuioc

Imediat după adăugarea busuiocului, amestecați supa cu spaghete și adăugați-le în tigaie către ciuperci. Se amestecă și se toarna timp de 3 minute.

Sosul cu spaghete

Se freacă pe o brânză mare sau pe o cremă tare, pentru a face un “cap” de brânză înainte de servire.

Brânză, rasă

Asta-i tot, pastele delicioase cu ciuperci și cremă sunt gata, servite cu brânză și ierburi proaspete.

Spaghete cu ciuperci

Rezultatul reușit al gătitului depinde de o paste bună, de calitate și chiar bine pregătită. Bon apetit!

O reteta pentru paste cu ciuperci

Добавить комментарий

*

5 + 2 =