Kremna torta z želatino brez pečenja

Barvita in zračna kremna torta z želatino brez pečenja – popoln desert za zajtrk ali popoldanski čaj!

Sestavine

Trup – 1 kg

Želatina – 25 g

Kava naravna – 2 tsp.

Sladkor – 120 g

Citrus Flavor – 8-10 kapljic

Vroča voda – 200 ml

Piškoti iz piškotov s piškoti – 300 g

  • 205 kCal
  • 1 ura 20 min.

Postopek kuhanja

Sir torta brez peke z želatino in piškotki – odlično sladico za zajtrk, da otrdi samo 1-1,5 ure, tako da se lahko pripravijo na njihovem domačem presenečenje, narašča zgodaj in ustvarjanje takšne jedilno lepoto v vaši kuhinji – ali bolje rečeno, v svojem hladilnik, ker je torta skute in želatine pripravljena brez peke!

Najmanjši izdelki so največji dobri in okusni, tako bi opisal to okusnost. Ker sem ga kuhal za zajtrk, dodam pripeto naravno kavo na zgornji sloj torte – izkaže se zelo nežno in živahno! Kuharski sir, ki ga lahko uporabite kot trgovino, in doma – vprašanja o vsebnosti maščobe v izdelku ne nastanejo. Tudi v torti lahko po vašem okusu dodate kislo smetano, fermentirano mleko in drugo mleko.

Sestavine za skuto torto z želatino brez pečenja

Vrelo vodo in 50 ml vrele vode napolnimo v skodelico naravne kave iz zemlje in 150 ml – v skodelici želatine. Pivimo in premešamo želatino. Pustite vse za 10 minut.

Želite želatino z vodo in kuhamo kavo

Potem se skuta skuhamo v skledo predelovalca hrane ali v globoko skledo, dodamo sladkor in citrusni okus. Dodate lahko vaniljo. Dobra Raztopino želatine in zapolni tekočine v posodo z njim s skuto. Vse smo zdrobili v homogeno stanje. Če tekočine ni dovolj, potem dolem malo tople vode v skledo. V eni tretjini mase prelijte topno kavo brez zgostitve in temeljito premešajte.

Združite skuto s sladkorjem

Piškoti se zdrobijo skoraj v žetonih in se vlijejo v plesen s ploščami. Če želite, da je osnova gosta, nato z maslom dodajte drobno piškotek. Všeč mi je, da se baza nalije, zato ne dodajam olja!

Postavite plast piškotkov

Na drobtini izlijemo maso belega marmorja, raven z lopatico.

Maso skutnega kruha

Bela masa je prelita kava – ne more biti izravnana, saj je bolj tekoča kot prva in se razprostira. Kalup s predobliko v hladilniku postavite 1,5 ure ali v zamrzovalniku 30-40 minut.

Nalijte v maso kave

Previdno odstranite zamrznjeno torto iz kalupa, rahlo prehajajo v kalup vzdolž robov z ostrim nožem.

Pripravljeni skutni kolač z želatino brez pečenja

Okrasite torto po svojem okusu: jagodičja, sadje, škropljenje itd. Kuharski sirni kolač z želatino, pripravljen brez pečenja, je pripravljen za degustacijo.

Fotografija tortnega skuta z želatino brez pečenja

Postrezite mizo ohlajeno, jo razrežite na rezine, skupaj z aromatiziranim čajem, kavo, kakavom itd.

Recept za pečen kruh z želatino brez pečenja

Prijeten tebi!

Добавить комментарий

*

+ 14 = 24