Pilaf met rijst en boekweit

Pilaf met rijst en boekweit is een uitstekende keuze voor diegenen die niet meer kunnen beslissen wat ze willen: rijst of boekweit tegenwoordig?

De ingrediënten

Rijst – 100 g

Boekweit – 100 g

Water – 600 ml

Ui – 1 st.

Wortelen – 1 st.

Kippenvlees – 400 g

Plantaardige olie – 2 el.

Knoflook – 4 denticles

Kruiden voor pilaf, zout – naar smaak

  • 121 kCal
  • 35 minuten

Kookproces

Pilaf met rijst en boekweit – het gerecht dat letterlijk suggereert, gebaseerd op het feit dat de rijst en boekweit – in wezen dezelfde tijdsduur, koken dezelfde strategie en dezelfde hoeveelheid fluïdum vereist. Deze twee granen worden letterlijk voor elkaar gemaakt! Nou ja, een grote smaakmaker voor pilaf bevrijdt ons van de straf die de smaak van het gerecht, die onze paar gebruikt zou geven.

Als voor vlees pilaf rijst en boekweit zal ik kip, hoewel het was, natuurlijk, nemen alle. Ik beschouw het echter als mijn plicht om te suggereren dat vlees voor pilau lekkerder is dan vet. Voor de rest, ik denk, is niets nieuws, maar om het idee van wat er kan worden gedaan en pilaf rijst en boekweit, zal ik u niet vertellen. Omdat alles volledig zal zijn op de gebruikelijke wijze – net zonder de angst dat de pilaf krijgen “verkeerde.” Wat ik graag alle recepten Pilaf met boekweit – omdat ze per definitie verkeerd!

Ingrediënten voor pilaf met rijst en boekweit

We reinigen en snijden de wortel.

Snijd de wortels

We maken de uien schoon en snijden ze.

Snijd de ui

Braden in een paar eetlepels plantaardige olie op matig vuur soms promeshivaya, knoflook, kip, wortelen en uien goudbruin bruin kip en ui.

Bak groenten met kip

We gieten rijst en boekweit. We mengen ze goed met de rest van de ingrediënten, zodat de rijst verzadigd is met olie en doorzichtig wordt.

Giet rijst en boekweit

Vul dit alles met kokend water, zodat het water de rijst en boekweit bedekt op zijn minst de dikte van de vinger. Sluit het deksel en kook de pilaf gedurende 10 minuten op matig hoog vuur. Gedurende deze tijd moet de vloeistof onder het oppervlak van rijst gaan met boekweit. Schakel daarna het vuur uit.

Giet in water

We voegen zout en kruiden toe voor pilaf, zoals alle mixen volgen.

Strooi zout en specerijen

Sluit het deksel en laat de rijst en boekweit nog 10 minuten stomen.

Plov's recept met rijst en boekweit

Je kunt pilaf serveren met rijst en boekweit op tafel, een aangename eetlust!

Pilaf met rijst en boekweit

Добавить комментарий

*

− 2 = 2