Daging sapi dibakar dalam ketuhar oleh sekeping

Daging sapi, dibakar di dalam ketuhar dengan sekeping besar, boleh dihidangkan sebagai hidangan panas atau sebagai makanan ringan.

Bahan-bahannya

Beef – 1.1 kg

Rosemary – 2 batang

Bawang putih – 4-5 denticles

Garam, lada – secukup rasa

Minyak bunga matahari – 3 item l.

Air mendidih – 1 gelas

  • 205 kCal
  • 2 jam

Proses memasak

Daging sapi, dibakar dalam ketuhar dengan sekeping, boleh dihidangkan sebagai hidangan panas atau sebagai makanan ringan. Pemakanan daging lembu di dalam oven boleh dianggap paling lazat dan bermanfaat. Untuk memastikan daging tidak hilang jus apabila dibakar, daging lembu harus digoreng pada api yang tinggi dari semua pihak sehingga muncul kerak yang teruk.

Saya suka menggunakan daging seperti salad dan sandwic, dan untuk suami saya, saya berkhidmat dengan panas dengan sayur-sayuran rebus.

Resipi daging lembu yang dibakar dalam oven dengan sebahagian besar

Sediakan produk yang diperlukan dalam senarai.

Bahan-bahan untuk daging lembu yang dibakar di dalam ketuhar oleh sebahagian besar

Dalam kuali, panaskan minyak bunga matahari dengan baik, letakkan ulas bawang putih dan rempah-rempah rosemary, goreng sampai bau ciri muncul. Jumlah bawang putih – jika dikehendaki, semua bergantung kepada saiz gigi gusi.

Goreng bawang putih dengan rosemary

Letakkan daging, goreng dari semua pihak, supaya kerak yang teruk muncul. Matlamat kami adalah untuk mengelak serat untuk mengekalkan jus daging.

Goreng daging

Pindahkan daging lembu ke acuan tahan panas.

Letakkan daging di dalam acuan

Tuang segelas air panas ke dalam acuan. Tutup bentuk dengan kerajang. Oven untuk memanaskan sehingga 220 darjah. Bakar daging selama 25 minit. Kemudian ambil borang dari oven, keluarkan foil, garam dan lada daging. Dalam ketuhar, turunkan suhu hingga 170 darjah, tutup daging dengan foil dan panggang selama 35-40 minit lagi.

Tuangkan air

Kemudian daging dibawa ke siap tanpa kerajang. Ini akan mengambil masa 15-20 minit lagi.

Selesai daging lembu yang dibakar di dalam oven dengan sebahagian besar

Pindahkan sekeping daging bakar yang dibakar ke piring, dipotong dan disampaikan kepada meja. Jika anda bercadang untuk menghidangkan daging sebagai makanan ringan, ia harus dibalut dengan kerajang, dan apabila sejuk, sejuk.

Foto daging lembu yang dibakar di dalam ketuhar dengan potongan besar

Daging bakar dibakar dalam ketuhar dengan sebahagian besar

Selera makan!

Добавить комментарий

*

98 − = 90