Susu ayam untuk pasangan dalam multivark

Dimasak dalam pelbagai bar untuk beberapa fillet ayam – diet dan produk protein rendah kalori!

Bahan-bahannya

Payudara ayam – 2 buah.

Air – 1 l

  • 113 kCal
  • 40 min.

Proses memasak

Hidangan ayam yang paling popular pada mereka yang mengikuti diet mereka, dan orang yang mematuhi sebarang diet, adalah fillet ayam untuk pasangan. Hidangan ini mudah disediakan jika anda mempunyai multivarker. Untuk menciptanya, hanya 40 minit dan 1 liter air panas akan mencukupi. Untuk garam ayam dada sebelum persiapan tidak diperlukan, sebagai stim pada semua yang sama akan membasuh semua rempah. Lap dan musim hidangan hanya selepas ia siap.

Dada ayam kukus boleh digunakan sebagai bahan untuk membuat salad, sandwic, sebagai hidangan daging untuk hiasan dari bijirin atau sayur-sayuran segar dan rebus.

Dikira bahawa 1 fillet ayam disediakan untuk 1 orang untuk sarapan, makan tengahari atau makan malam.

Bahan-bahan untuk dada ayam dalam multivariate

Susu ayam dibasuh di dalam air dan mengeluarkan dari mereka semua filem yang boleh curl semasa rawatan haba dan dengan itu memutar payudara sendiri. Letakkannya pada pendirian untuk mengukus.

Letakkan dada ayam di dalam pengukus

Kami mencurahkan air panas ke dalam cawan multivark dalam jumlah 1 liter dan dimasukkan ke dalam teknik itu sendiri dulang dengan dada ayam. Kami menutup penutup multivark dan memulakan teknik dalam mod “Steam” selama kira-kira 40 minit.

Pasang periuk stim di dalam pelbagai guna

Selepas masa yang ditetapkan, anda akan mendengar bunyi bip yang memberi amaran kepada anda semasa memasak selesai. Perlahan angkat tudung peralatan – di bawahnya banyak stim yang boleh membakar kita. Keluarkan pallet dengan dada ayam yang telah siap.

Rebus payudara ayam

Kami meletakkan dada ayam kukus di atas pinggan dalam multivariate, memotongnya ke dalam bahagian-bahagian dan menyajikannya dengan garam, sos, herba segar.

Gambar dada ayam untuk pasangan dalam multivark

Baik untuk anda!

Добавить комментарий

*

− 2 = 4