Piept cu varza si carne tocata

Dacă vă plictisiți cu produse de patiserie dulci, dar doriți ceva de făină. Pregătiți o plăcintă consistentă și delicioasă cu varză și carne tocată în cuptor.

Ingredientele

Varza (greutatea varza deja taiata) – 400 g

Carne tocata (am un porc) – 250-300 grame

Pucioasă – 500 g

Ceapa – 200 g

Usturoi – 1-2 cuișoare

Ou – 1 buc.

Ulei vegetal – pentru prăjire

Sare – la gust

Pepper Ch.M. (sau un amestec de ardei) – la gust

Sesam – 2-3 tsp (Opțional)

  • 296 kCal
  • 50 min.

Procesul de gătit

Salata delicioasă din patiserie este foarte populară. La urma urmei, patiseria este o descoperire pentru acei oameni cărora le place produse de patiserie, dar nu le place să se descurce mult timp. Mai mult decât atât, atunci când există o masă de patiserie pregătită la vânzare, vă puteți răsfăța cu plăcinte cel puțin în fiecare zi, schimbând umplutura.

Îmi propun să faci o felie simplă cu varză și carne tocată în cuptor, folosind produse de patiserie.

Pregătiți produsele necesare.

Ingrediente pentru plăcuța de gătit cu varză și carne tocată în cuptor

Așezați bucățile de aluat pe o suprafață de lucru ușor udată și lăsați-le să se dezghețe în timp ce pregătim umplerea plăcintei.

Varza se slefuieste subtire si se prajeste intr-o tigaie cu ulei preincalzit timp de 2-3 minute.

Savurați varza

Adaugati ceapa si usturoiul tocat marunt, treci prin presa. Se prăjește la foc mare timp de 1-2 minute.

Puneți ceapa și usturoiul

Acum puneți carnea de forță în tigaie și amestecați-o. Adăugați sare și piper și prăjiți din nou la căldură mare până când sunt pregătite pentru carne tocată, aproximativ 5-7 minute. Agitând constant, rupem o lopată cu o minge de forță de forță.

Puneți umplutura

Aluatul este rulat într-o direcție într-un pat dreptunghiular, de aproximativ 25 cm până la 29 cm. Aluatul este mai bine să se rostogolească pe hârtie de copt, astfel încât să fie mai convenabil să se pună tortul pe o tavă de copt. În mijlocul stratului laminat am răspândit jumătate din umplutură.

Puneți umplutura pe aluat

Liniile libere sunt tăiate în benzi.

Realizați testele

Închidem umplutura cu dungi de aluat, înfășurându-le alternativ spre dreapta, apoi spre stânga, ca și cum aș fi împletit panglica. Din restul stratului de aluat și de umplere faceți un al doilea tort.

Ungeți suprafața plăcilor cu gălbenuș și stropiți (dacă doriți) cu semințe de susan. Puneți plăcintele într-un cuptor preîncălzit la 180 de grade și coaceți până la umflat, aproximativ 25 de minute.

Închideți umplutura cu fâșii de aluat

O plăcintă cu varză și carne tocată este gata. Lăsați-l să se răcească puțin. Răspândiți-vă pe o farfurie, tăiați și serviți pe masă.

O rețetă plăcintă cu varză și carne tocată în cuptor

Fotografie de o plăcintă cu varză și carne tocată

Добавить комментарий

*

7 + 3 =