Pușcă tort cu șuncă și brânză

Rețetă rapidă de plăcintă din patiserie cu șuncă și brânză. Această plăcintă este preparată din produse de patiserie cumpărate sau din drojdie de patiserie.

Ingredientele

Adeziv alunecos – 1 strat

Brânză – la gust

Ham – la gust

Ou de pui – 1 buc.

Semințe de susan – 1 linguriță.

Alte ingrediente:

Făină – la “praf”

Ulei – pentru lubrifierea matriței

  • 354 kCal
  • 30 min.

Procesul de gătit

Credeți că prăjiturile sunt întotdeauna o sarcină imposibilă de muncă pentru o amantă de început? Nu deloc! Mă grăbesc să-i mulțumesc pe tinerii oaspeți ai proiectului nostru culinar. Astăzi pregătim un tort rapid, neîndulcit, de la o patiserie cumpărată.

Painele de coacere făcute din produse de patiserie confortabile sau de patiserie sunt o plăcere. Pentru umplutura vom folosi sunca si brânza. Aceste ingrediente perfect potrivite se încadrează perfect în mijlocul produselor de patiserie. O placinta stratificata cu sunca si branza nu este potrivita numai pentru gustari, ele pot fi savurate in timpul ceaiului intr-o gustare la mijlocul diminetii si chiar au cina.

Pentru a pregăti să ia un strat de aluat sub formă de fulgi sau puf-drojdie, orice șuncă după gust, brânză smântână, semințe de susan, ou. Este permisă utilizarea făinii pentru rularea aluatului.

Ingrediente pentru tortul de puf cu șuncă și brânză

Pușcul de patiserie este vândut înghețat. Pentru o plăcintă, trebuie să fie dezghețată în prealabil în condiții naturale. Împărțiți formația în patru pătrate. Pentru comoditate, luați un cuțit rotund pentru tăierea pizza.

Tăiați aluatul în pătrate

Rolați pătratele în panglici largi. Dacă aluatul se lipeste, folosiți făina. În mijlocul fiecărei benzi, frecați brânza.

Puneți brânză pe aluat

Șuncă tăiată în benzi sau plăci. Adăugați la brânză.

Puneți sunca

Conectați marginile benzilor cu ajutorul cârligelor de fixare.

Conectați marginile aluatului

Dintre cele patru panglici se vor produce patru plăcinte. Trebuie să se răspândească cu un melc în vasul de coacere. Partea de jos a formei se presară cu făină sau cu ulei.

Așezați semnele sub formă de cohlee

Se toarnă suprafața plăcii cu gălbenușul de ou bătut. Gămălia este pre-conectată cu o linguriță de apă potabilă.

Lubrifiați gălbenușul

Acoperiți gălbenușul cu semințe de susan.

Presărați cu semințe de susan

Trimiteți placinta stratificată cu șuncă și brânză într-un cuptor preîncălzit la 180-220 ° C timp de 15-20 minute. Placinta este gata!

Fotografie de tort cu șuncă și brânză

Apetisant, afară și crocantă în interior. Coaceți fără greș! Este atât de delicios – nu se poate face. Să verificăm, prieteni!

Rețetă pentru tortul de puf cu șuncă și brânză

Добавить комментарий

*

5 + 1 =