Paturi pe supă de cartofi

Vrei acasă, miroasă de bucurie și plăcinte bune? Pentru tine aici!

Ingredientele

Cartofi – 600 g

Cartof – 300 ml

Făină 600 g

Ou – 1 buc.

Ceapa – 4-5 buc.

Unt – 50 g

Drojdie uscată – 10 g

Sare – la gust

Ardei gras negru – la gust

Ulei vegetal – 200 ml

  • 193 kcal
  • 3 ore

Procesul de gătit

Dacă vrei să mănânci plăcinte delicioase și să hrănești familia, dar nu era lapte sau chefir în frigider – nu contează. Gatiti umplutura din cartofi, iar bulionul va servi ca baza pentru prepararea aluatului. Aluatul se dovedește incredibil: moale, plin de înțeles. Este o plăcere să lucrăm cu el. Iar placintele pe bulionul de cartofi vor fi delicioase: în interior – o umplutură plină de cartofi și în afară – o coajă subțire, aerisită.

Fotografia plăcilor de patiserie pe bulion de cartof cu drojdie uscată

Pregătiți ingredientele necesare pentru a prepara ciorbe paste pe bulion de cartof cu drojdie uscată.

Ingrediente pentru pasta pasta pe bulion de cartofi cu drojdie uscata

Pește cartofi, se toarnă apă și se fierbe.

Puneți cartofii să gătească

În timpul fierberii, este necesar să se elimine zgomotul generat și să se continue gătitul până se fierbe cu un fierbere slab.

Sudați cartofi

Scurgeți într-un castron de bulion, răciți-l într-o stare caldă și numai atunci începeți să pregătiți lingurile (altfel drojdia se sudizează).

Scurgeți cartofii cu apă

În timp ce decoctul se răcește, este necesar să se pregătească o umplutură pentru plăcinte: se prăjește ceapa mărunțită fin.

Puneți ceapa

Cartofi pentru a gusta sare și paste în cartofi piure. Cartofii trebuie să fie netede, omogene, fără bulgări. Puneți ceapa prăjită și amestecați din nou.

Cartofi Potoloch cu ceapă

Într-un castron profund, combinați untul topit, un ouă de pui și un vârf de sare. Apoi se toarnă într-un bulion de cartof cald și se toarnă în drojdia uscată.

Combinați untul cu ouă

Se amestecă până se omogenizează și începe să se injecteze în porții făina cernută. Adăugați făina în porții mici și amestecați cu grijă aluatul de fiecare dată după adăugare.

Se amestecă aluatul

Aluatul se dovedește a fi foarte blând, plin de admirație, fără a se lipi de mâini, reamintind lutul moale al copiilor. După ce toată făina a intrat în aluat, continuați să amestecați pentru încă 7-10 minute. Apoi puneți un castron, acoperiți cu un șervețel umed și puneți-l într-un loc cald pentru abordare.

Frământați aluatul

Atunci când se dublează, ar trebui să fie bine reparate și împărțite în mai multe părți pentru a vă ajuta în continuare.

Alușuri pregătite

Fiecare parte se schimba alternativ și se rotește în rolă. La rândul său, este împărțit în părți mici. Trebuie să ne amintim că dimensiunea plăcii va depinde de dimensiunea piesei. Aceasta este o chestiune de gust – cineva îi place placintele mici, și cineva – mai mult.

Tăiați aluatul în felii

Fiecare bucată de coloană inversată și apăsați palma, dând o formă de tort. Cu un ac de rulare, rostogoliți fiecare pâine puțin, puneți umplutura pregătită în centru.

Puneți umplutura pe aluat

Protejați marginile și aplatizați palma din partea de sus. Formați toate patties și numai apoi începeți să le prăjiți.

Pentru a face plăcinte

Pentru a începe să prăjiți patties este necesar de la primul, deoarece aluatul lor a rămas deja și a crescut în volum. În tigaia încălzită se toarnă uleiul și se încălzește bine. Reduceți focul la mijloc și puneți prăjiturile. Se prăjește din două părți până la o culoare roșie. Plăcile gata să se așeze pe un șervețel, astfel încât excesul de grăsime să dispară.

Pentru a prăji plăcinte

Delicate, gustoase, parfumate și inimile plăcinte de drojdie pe supă de cartofi pot fi servite la masă.

Preparate de aluat pregătite pe bulion de cartof cu drojdie uscată

Nu vor lăsa pe nimeni indiferenți. Crede-mă, va trebui să fac o porțiune suplimentară.

Piesele din aluat cu bulion de cartofi cu drojdie uscată

Bon apetit. Gatiti cu dragoste.

Rețetă pentru plăcinte pastă pe bulion de cartofi cu drojdie uscată

Добавить комментарий

*

94 − = 88