Бигус у мултиварку

Одличан рецепт за класични бигус у мултиваријантном. Састојци за јело: свињетина, свежи купус, киселог купаћа, шаргарепа, парадајз

Састојци

Свињетина – 400 г

Лук – 1,5 ком.

Корење – 1 ком.

Биљно уље – 50 мл

Кисел купус – 500 г

Купус бела свеже – 250 г

Вода – 240 мл

Парадајз паста – 0,75 тбсп.

Сол – по укусу

  • 130 кЦал
  • 1 х 20 мин.

Процес кувања

Као што знате, бигус је киселог купуса, замрзнутог месом. Скренуо сам на вашу пажњу рецепт рецепта бигуса, који је ушао у нашу породицу.

Да би се осигурало да припремљено јело није претерано кисело, прихвата се киселог купуса да допуни (разблажи) свежим купусом. Месо је свињетино, што је карактеристичније за аутентични мађарски велики, него говедина или пилетина. Припрема Бигуса у мултиварку ће смањити ваше напоре на минимум. Хајде да започнемо!

Да се ​​припреми мултиварка бигус купус (зеље и свеже), припрема свињетина, лук, шаргарепа, биљно уље, кисели купус, купус свеже воде, парадајз пасту, со.

Сјежите месо у коцкице, лук са полу-прстима, и гајите шаргарепу великим грлом. На програму “Врућа” загрејати у понијети мултиварка биљног уља, пребацити у њега месо и поврће.

Мешајте месо, лук и корење

Лагано пржите све ово. Салата по укусу.

Пржите поврће са месом

Сипајте воду из котла, додати парадајз пире, промешајте и кувајте на програму “Стављање ван” за око 30 минута.

Додајте воду и парадајзу

Затим додајте киселу кесу у посуду.

Ставите кисели краставац

И одмах након киселог зрна, додајте свежој купусу на танке резине у мултиварку. Немојте мешати слојеве, иако ће на врху бити слој свежег купуса.

Ставите свеж купус

Симмерирамо заједно још 30-40 минута. На крају кувања (након искључивања), мешајте бигус у мултиварку и пустите да стоји 20 минута.

Бигусов рецепт у мултиваријату

Па, онда служи. Укусан домаћи бифтус је спреман за дегустацију.

Слика великуса у мултиварку

И, наравно, пријатан апетит за вас !!!

Добавить комментарий

*

21 + = 30