Stekt poteter med sopp i en multivark

En deilig tallerken for en lenten middag i en multivarett! Forbered stekt poteter med mushroom, løk og hvitløk på bare en time!

Ingrediensene

Poteter – 500 g

Mushroom – 400 g

Løk – 1 stk.

Ung hvitløk – 1 stk.

Vegetabilsk olje – 4 ss.

Salt, pepper – å smake

Tørket basilikum – å smake

Frisk greener – å smake

  • 111 kCal
  • 1 time. 10 min.

Kokeprosess

Stekt poteter med sopp i multivaretten er ikke bare deilig, men også veldig tilfredsstillende og næringsrik matrett for hele familien! Den er egnet for arkivering i posten og for den ikke-strenge menyen av vegetarianere. Til tross for at vi skal steke poteter, vil det vise seg å være nyttig, fordi multivarka sparer ingrediensene og beholder så mange nyttige egenskaper som grønnsaker som mulig. I tillegg til å forberede denne parabolen trenger vi svært liten tid: om en time vil du ha en deilig middag på bordet ditt!

For å lage stekte poteter med sopp i en multivark, vil jeg bruke direkte poteter, samt grønnsaker – løk og hvitløk; Salt, pepper og tørket basilikum – som krydder; vegetabilsk olje – til steking og friske grønnsaker – for å dekorere parabolen. Selvfølgelig vil hovedbestanddelen være sopp. Jeg tok alle de berømte soppene – et produkt som kan kjøpes i enhver butikk – det er hva det er! Mange foretrekker fungi levende, frisk, samlet manuelt eller som en siste utvei, kjøpt på markedet. Men i et slikt produkt må du forstå og vite om det er bra eller ikke. For ikke å risikere, inkluderer jeg bare mushrooms i kostholdet mitt, men de liker meg veldig!

Så, la oss begynne å lage mat! Vi skal rengjøre grønnsakene på forhånd, lage en multivark: Hell 2-3 ss vegetabilsk olje og sett modusen “Baking” i 60 minutter. Dessverre har ikke enheten min “Hot” -modus, og derfor sparer “Baking” alltid).

Ingredienser til stekte poteter med sopp i en multivariat

Vi kutter poteter med båter.

Skjær potetene

Solim og pepper å smake, og hell også krydder. Jeg tok tørket basilikum – vår favoritt krydder, du kan bruke spesielle krydder til poteter eller helt uten dem.

Dryss poteter med krydder

Hell bokstavelig talt et par skjeer med vegetabilsk olje på poteter og bland godt med hendene på biter av grønnsaker. Vi sprer potetene i en bolle og begynner stekingen med lokket lukket.

Hell olje

Stek potetene i 10-15 minutter, i hvilken tid vil det være tid å nå halvparten tilberedt. Jeg anbefaler deg ikke å forstyrre poteter under stekning og bare noen ganger for å blande det, slik at du ikke danner en ubehagelig puree.

Stek poteter

Mens potetene er stekt, vil vi ha tid til å forberede resten av ingrediensene. Løk er kuttet i tynne semirings.

Skjær løkene

Hvitløk finhakket.

Klipp hvitløk

Forbered sopp. Vi skiller bena fra hatter og fjerner sopp. Det siste trinnet kan hoppes over: Rengjøring er ikke nødvendig hvis soppene er rene, lyse. Men jeg foretrekker å ta av huden, spesielt hvis hatten allerede er mørk.

Separat hatter og ben av sopp

Vi kutter hatter i 4 deler.

Skjær hatter av mushrooms

Om nødvendig, er beina (hvis de er store) kuttet i halvparten.

Kutt beinene i sopp

Vi skifter løk, hvitløk og sopp til stekte poteter i en bolle, bland litt, litt mer salt etter smak og fortsett å lage mat.

Legg sopp med løk

Så snart en stor mengde vann fra soppene er dannet i multivarket, åpne lokket og kok til koking (det vil ta ytterligere 15-20 minutter).

Rør poteter med sopp og løk

Etter det sprer vi friske grønnsaker over sopp med grønnsaker (grønn løk og dill) og la igjen i ytterligere 5 minutter. Deretter kan multivarket slås av eller legges i “Oppvarming” -modus, slik at parabolen ikke avkjøles. Og det er enda bedre å gi de stekte poteter med mushrooms for å brygge i multivaretten i minst 15 minutter, slik at smaken av parabolen blir mer mettet.

Klipp grønnsakene

Stekt poteter med sopp i multivaretten er klar! Vi serverer bordet varmt, dekorert med friske greener!

Foto av stekte poteter med sopp i multivarket

Hvordan liker du dette i potten? Parabolen varer lenger, og viktigst, hva en koselig og varm atmosfære skaper!

En oppskrift på stekte poteter med sopp i multivarket

Bon appetitt!

Stekt poteter med sopp i en multivark

Добавить комментарий

*

+ 12 = 18