Salata de Caesar cu șuncă

O nouă versiune a celebrului fel de mâncare – salata de Caesar cu șuncă – în doar 10 minute! Sosul nu este gata, dar se face cu o salata.

Ingredientele

Salată de gheață – 0,5 buc.

Ham fiert – 90 g

Parmezan – 20 g

Pâine albă – 3 bucăți

Ou – 1 buc.

Suc de lămâie – 1 lingura.

Uleiul de masline – 2 linguri.

Sos Worcester – 1 linguriță.

Piper negru – la gust

Usturoi uscat la gust

Sare – la gust

  • 173 kcal
  • 10 min.

Procesul de gătit

Cine nu știe și nu-i place salata de Caesar? Și cât de mulți bucătari, atât de mult acum, “Caesar” și rețete. I la această zi a fost oarecum familiară, că sosul „Caesar“ preveni unele (de fapt, el este pregătit, de asemenea, mulți producători vândute). Și dintr-o dată am dat peste o variantă în care sosul de gătit merge chiar pe drum! Real si cu salata, sos și să păstreze 10-12 minute, nu de numărare timp pentru a dezinfecta ouăle de posibile salmonella.

Ca un „Caesar“ clasic pentru mine personal într-adevăr bednovat, și îmi place „salata Caesar cu ceva,“ astăzi este salata „Caesar“ cu șuncă.

Ingredientele vor avea urmatoarele: o jumatate de salata de inghetata, aproximativ 90 de grame. sunca fiarta, aproximativ 20 de grame. Parmezan, 3 bucăți de pâine albă, 2 lingurițe. ulei de măsline, 1 lingura. suc de lămâie proaspăt stors, “de câteva ori să stropească” sos Worcester, un vârf de praf de praf de usturoi, sare și piper negru la gust. Și încă 1 ou. IMPORTANT !!! Oul înainte de gătit trebuie să fie dezinfectat timp de câteva minute sau într-un mediu acid (ștergeți cu oțet sau esență, nu scufundați și ștergeți) sau pulverizați dezinfectantul din trusa de prim ajutor. Și asta, și asta ne va permite să distrugem partea de leu a salmonelei, dacă sunt pe ouă. Ei bine, plus aveți nevoie de apă pentru a “fierbe” ouăle.

Ingrediente pentru salata de Caesar cu sunca

În timp ce oul este dezinfectat, tăiați pâinea în bucăți și puneți o cantitate mică de apă să fiarbă pentru a “fierbe” oul.

Tăiați pâinea

Prăjirea se pune în primul rând într-o tigaie uscată, apoi se presară o lingură. ulei de masline, se presara cu sare si o multime de piper negru, o cantitate mică de usturoi la sol uscat – și swinging o tigaie, acoperite cu condimente pentru biscuiti.

Pâine prăjită

Oul se spală cu apă fiartă într-o ceașcă și uită de ea aproape până la capăt.

Se toarnă oul cu apă clocotită

Am tăiat șunca în cuburi.

Tăiați șunca

Parmezanul trei. Apropo, timpul – am putut zashparit de ou, frecat brânză și șuncă tocat pentru un timp, în timp ce eu prăjesc pe ambele părți de pâine prăjită.

Grate Parmesan

Salata de arme lacrimă-break, stropite cu ulei de măsline, suc de lămâie, sos Worcestershire, se presara cu piper, sare si o lingura de parmezan ras. Luăm un ou dintr-o ceașcă de apă fiartă și o spulberăm direct într-o salată. Am amestecat totul.

Combinați salata, brânza și oul

Asta-i tot! Rămâne doar să pui salata pe o farfurie, pe o salată – crutoane și cubulețe de șuncă și să-l pulbezi cu resturile de parmezan.

Reteta pentru salata

Și mănâncă servit! Salata “Caesar” cu sunca gata pentru degustare …

Fotografie de salată de Caesar cu șuncă

Добавить комментарий

*

20 + = 22