Salată de ouă de Paști

Salată salată pe Paște în formă de ou, cu pui fiert.

Ingredientele

Piept de pui (fiert) – 1 buc.

Cartofi (gătite într-o uniformă) – 5 buc.

Ceapa – 1 buc.

Morcovi – 1 buc.

Pui de ou (fierte tare) – 4 buc.

Maioneză – pentru gust

Sare – la gust

Ardei negru (la sol) – la gust

Ardei – pentru decorare

Pătrunjel – pentru decorare

Ulei vegetal – 2 linguri.

  • 125 kcal
  • 30 min.

Procesul de gătit

Paștele este cea mai importantă sărbătoare creștină. În această zi, mesele sunt umplute cu mâncăruri tradiționale colorate de Paști: brânză de vaci de Paște, prăjituri, ouă colorate, diferite feluri de mâncare din carne și, desigur, salate.

De obicei, hostesses-ul pentru masă festivă în avans gândiți prin meniu și alegeți feluri de mâncare.

Salata “Easter Egg” este un fel de mâncare care poate decora masa de Paști și o puteți decora în funcție de gustul vostru și colorat, ca un ou de Paște.

Pregătiți ingredientele. Sânii de pui (cu os și piele) pot fi coapte în cuptor, am fiert și până când sunt gata într-o cantitate mică de apă, condimentată cu sare, condimente și condimente de legume uscate. Sânii finalizați Se răcește complet în bulionul rezultat, numai după aceea separăm fileul de os și îndepărtează pielea.

Pentru comoditate, schimb imediat maioneză într-o pungă de cofetărie de unică folosință și am tăiat un vârf mic.

Ingrediente pentru salata

Procesul de preparare a salatei este simplu, în ciuda unui număr mare de pași. Să începem. Ouăle sunt curățate, împărțite în proteine ​​și gălbenuș și frecate pe un răzuitor mic în boluri diferite.

Protejează și gălbenușurile

File de pui tăiat în cuburi mici.

Tăiați fileul de pui

Cartofii “în uniformă” se curăță și se freacă cu un răzuitor fin.

Cartofi de cartofi

Morcovii se freaca cu un rasacor mic, ceapa tocata marunt. Într-o tigaie pe căldură medie, încălziți uleiul vegetal și treceți ceapa cu morcovi până la moale și auriu, amestecând constant. Cu un minut înainte de a scoate tigaia din foc, condimentează ceapa și morcovii cu sare și piper negru. Lasă legumele să se răcească complet.

Se prăjește ceapa cu morcovi

Toate componentele salatei sunt gata, puteți colecta felul de mâncare. Pentru comoditate, am luat imediat o placă de formă potrivită. Am răspândit primul strat de cartofi rase, formând o formă de testicul, sezon și aplicați o plasă de maioneză. Poate fi îngrozită cu o lingură și o puteți lăsa așa cum este, următorul strat va distribui maioneza pentru noi.

Așezați un strat de cartofi

Apoi, așezați un strat de carne, puțin manipulând mâna. De la carnea pe care am gătit-o în bulionul aromat, nu am adăugat suplimentar sare la acest strat, am aplicat doar o plasă de maioneză. Pentru carne, puneți gălbenușul răsucite, pregătiți-l cu sare, piper, aplicați un strat de maioneză.

Puneți un strat de carne și gălbenuș

Apoi, puneți un strat de ceapă și morcovi rumeniți. Le-am condimentat într-o tigaie, de aceea numai maioneza este suficientă aici. Acest strat de maioneză am făcut mai mult, deoarece stratul superior (proteine), nu avem sezon.

Puneți un strat de ceapă cu morcovi

Și stratul superior este un strat de proteine ​​rase. De asemenea, proteina trebuie presată cu o mână mică la suprafața salatei.

Puneți un strat de proteine

Salata “ouă de Paște” este gata, rămâne doar să o decorezi. Pentru a face acest lucru, din ardei bulgari puteți tăia figurine și adăuga un model de frunze de patrunjel.

Taie figurinele de piper

Lăsăm salata să stea în frigider. În acest timp, straturile sunt saturate cu arome, ușor compacte, servind o salată, împărțind-o în porții, vor fi mai convenabile.

Fotografia unei salate «Ouă de Paști» (sub formă de ouă)

Bon apetit!

Rețetă pentru o salată «Ouă de Paști» (sub formă de ouă)

Salată de ouă de Paști

Добавить комментарий

*

3 + 2 =