Salat fra kål, agurker og tomater

Salat fra kål, agurker og tomater – slå sommersesongen, når du kan kombinere alle slags sunne grønnsaker direkte fra hagen på tallerkenen din.

Ingrediensene

Tomater – 2 stk.

Agurker – 2 stk.

Kål – 0,25 gaffel

Olivenolje – 1 ss.

Salt – 3 klype

Greenery – å smake

  • 33 kCal
  • 10 min.

Kokeprosess

Kanskje er det ikke noe lettere å forberede enn grønnsaksalat, spesielt en kålsalat med agurker og tomater. Denne parabolen er opprettet i 10 minutter av tiden din, passer perfekt til hovedkjøttet eller fiskretten, hvilken som helst sidefarge, og til og med kan du lage en uavhengig matbit under et glass alkohol.

For å få salaten ikke å være for vassen, velg tomater av kjøttfulle varianter, uten juice. Hvis agurkene er sene varianter, klipp dem deretter av skallet med en vegetabilsk peel og fjern frøene i hver frukt.

Denne vegetabilske salaten er ikke forberedt på forhånd, men serveres til bordet umiddelbart etter forberedelsen, slik at kroppen får maksimalt antall sesongbaserte vitaminer og mineraler.

I salat av kål, agurker og tomater kan du legge til grønnsaker etter smak: dill, persille, koriander og til og med selleri. Fyll fatet med oliven eller solsikkeolje av kaldpresset, som lagrer hele duften.

Ingredienser til kål, agurk og tomatsalat

Klipp kål fra de øverste bladene, kutt i halvdeler, og deretter en av halvdelene – i halvparten. En fjerdedel av en kålgaffel er nok til å skape en tallerken for 2-3 personer. Trim et kvart med en skarp kniv til din smak, tynn eller tykk kutt, og legg i en dyp salatskål. Hvis du liker en mykt smaksalat, så ta kålskiver med hendene med litt press, slik at det slipper ut juice.

Klipp kål

Vask agurker i vann, kuttet av halene, horisontalt skåret i to og deretter skåret i halvringer, vsyp i salat bolle.

Sett agurk

Skyll modne tomater og kutt ut en grønn kjerne i hver av dem. Skjær store skiver direkte inn i beholderen.

Sett tomater

Hell i salt, hogg de skyllede friske urter.

Tilsett dill og salt

Dryss med vegetabilsk olje. Bland forsiktig hele salaten slik at alle kuttene er jevnt fordelt.

Klar, kål, agurk og tomatsalat

Legg en salat av kål, agurker og tomater på en tallerken eller i tallerkener, server umiddelbart til bordet. De som holder seg til en diett eller et sunt kosthold, anbefaler jeg en vegetabilsk salat til middag!

Oppskrift på salat fra kål, agurker og tomater

Bon appetitt!

Bilde av salat fra kål, agurker og tomater

Добавить комментарий

*

43 − 33 =