Snuppsalat med gulrøtter og epler

Kyllingsalat med gulrøtter og epler er en nyttig mat, ikke bare for vegetarianere, men også for folk som holder seg til riktig ernæring.

Ingrediensene

Rullepinne – 200 g

Gulrøtter – 150 g

Apple – 200 g

Rosiner – 50 g

Salt – å smake

Pepper svart bakken – etter smak

Vegetabilsk olje – 2 ss.

Sitronsaft – å smake

  • 83 kCal
  • 20 min.

Kokeprosess

Hvis du liker sunn og kalorifattig mat, forberede en salat av nepe og gulrot og eple og unn deg en harmonisk kombinasjon av frukt og grønnsaker. Salat kan tilberedes ikke bare til frokost, men også for en lett middag. Spesielt denne parabolen vil bli verdsatt av alle elskere av sunn mat. Alle grønnsaker brukes friske og mister ikke deres nyttige kvaliteter i den tilberedte parabolen.

Tilberedt salat bør ikke tilberedes i store porsjoner, ettersom det over tid mister sin smak.

For matlaging, ta disse produktene.

Ingredienser til ropsalat med gulrøtter og epler

For å forbedre smaken foreslår jeg å legge til litt rosiner. Før du bruker det, skyll det i rennende vann og hell kokende vann i 10-15 minutter. Etter at rosinene blir myke, hell i en sigte og la det tørke væsken, tørk med et papirhåndkle.

Hell rosiner med kokende vann

Turnip er en ganske interessant rotbeskjære, og du vil ikke alltid finne den i butikkene. Men i markedet kan det bli funnet. Skyll det og fjern skelen, ved hjelp av en grønnsaksspreder. Skiv tynne platene. Eller bruk en rifler for koreanske gulrøtter.

Klipp rapene

Skyll gulrøtter. Det er bedre at det var søtt og saftig. Skal av huden. Skjær også i tynne strimler eller hogge på en koreansk rist. Du kan bruke en vanlig stor riper.

Skjær gulrøtter

Apple legger alltid til på slutten, så det har ikke tid til å mørke. Skall, hvis ønskelig, kan fjernes. Kutt ut frøboksen. Kjøtt kuttes i små stykker. Eventuelt sødt og surt utvalg med tett masse vil gjøre.

Skjær eplet

Skivede epler helle sitronsaft.

Hell i sitronsaft

Tilsett rosiner, salt, malt svart pepper. Rør og krysse med vegetabilsk olje. Rapsalat med gulrøtter og epler er klar.

Tilsett rosiner, salt, pepper og smør

Bon appetitt!

Foto av ropsalat med gulrot og eple

Oppskrift på ropsalat med gulrøtter og epler

Добавить комментарий

*

57 − 54 =