Salat med eggplanter og egg

En festlig aubergine salat med egg er en forrett, noe som ikke er underordnet til en kjøttsalat laget av kalvekjøtt!

Ingrediensene

Aubergine – 2-3 stk.

Løk – 1-2 hoder

Majones – litt

Salt – å smake

Olivenolje – til steking

Hvitløk – 2 fedd

Kyllingegg – 3 stk.

Persille – til dekorasjon

Apple eddik – 1 ts.

  • 106 kCal
  • 30 min.

Kokeprosess

Jeg vil ikke si at vår salat med aubergine og egg er en hyppig gjest på festbordet, men det er verdt et forsøk. Så salt kan bare være kjøttsalat fra kalvekjøtt. Forresten, det minner ham om noe til hans smak. Alle som bestemte seg for å prøve min “stekt” aubergine salat i dag ble hyggelig overrasket av mangelen på kjøttprotein. Mannen spiste ikke opp en salat uten kjøtt, men barna verdsatt den nye snackretten, til glede for meg.

For å forberede salat fra eggplanter med egg, løk og majones, tas produkter fra listen. Eggplanter trenger små. Løk tar også små hodder – det er bedre egnet for hesting. Kyllingegg å koke på forhånd. Krøllete persille er nødvendig for dekorasjon. Mesajon går til enhver smak. En liten hvitløk – for smak, salt – for smak og olivenolje – for steking av aubergine.

Ingredienser til auberginesalat med egg, løk og majones

Så, oppskriften. Eggplanter er kuttet i tynne tunger, og deretter – renner. Stor blå trenger for salting – for å varme før brennende eksisterende bitterhet. Våre sommergrønnsaker er ikke bittere. Jeg vil salt dem allerede i en panne.

Kut eggplantet

Eggplantestråler er stekt i varm olivenolje til tilberedt. Salt til smak. I prosessen er det forsiktig blandet, og på slutten er krydret med hvitløk. Tidspunktet for steking av eggplant er ikke mer enn 7 minutter. Stekt eggplanter legger seg på en sigte og kjølig. Ekstra fett i salaten er ubrukelig.

Fry aubergine

Gyllen på en kyllingegg gni på en liten rist direkte inn i salatskålen.

Grate eggeplomme på riven

Det er krydret med majones.

Legg til majones

Deretter et lag med stekt aubergine.

Legg et lag av auberginer

Deretter marinert løk.

Sett syltet løk

Loot plukke på forhånd. Rengjør og hakk tynne halvringer. Ses med eple cider eddik.

Hell løk eddik

Over løk er et rikelig lag med revet kyllingeproteiner og litt majones.

Sett et lag av protein

Igjen eggplanter.

Sett eggplanter på ekorn

Fullfører pyramiden av en festlig salat med aubergine og eggløk. På det siste laget vil det ta litt for å ikke lukke feiringen “skyldige” – Mr. Eggplant.

Jeg vil ikke si at maten vår var forberedt raskt, men med stor glede. Du kan ikke holde aubergine salaten. Kok det i en time før servering. Rør før du spiser, om nødvendig, deretter salt og en hyggelig appetitt!

Bilde av aubergine salat med egg, løk og majones

Добавить комментарий

*

+ 69 = 78