Купусова супа у мултиваријантној

Одличан рецепт за укусну купусу супу у мултиваријантном. Рецепт је прилично једноставан и не захтева кулинарске вештине.

Састојци

Сауеркраут – 200 г

Кромпир – 2 ком.

Лук – 1 ком.

Месо – 250 г

Сол – по укусу

Пеппер – по укусу

Лист за залив – 1 ком.

Зеленило – по укусу

  • 103 кцал
  • 40 мин.

Процес кувања

За мене, кисела купусова супа је увек бујон на свињетини, мада многи преферирају да кувају искључиво од говедине или других више дијететских меса. Па, стварно ми се свиђа комбинација киселог сира са свињетином, па чак и са дебелом. Предлажем да припремите ову супу у мултиварку, прелиминарно печење производа за купусу не треба, па се све припреми врло једноставно и брзо.

Састојци за припрему мултиварке киселог купуса (погледајте слику)

Додали смо месо у љиљани кромпир и крупни лук.

Само ставите купус, лист лука, бибер, мало соли. Ако је купус веома кисел, онда га треба претходно опрати. Додамо воду до нивоа од 1,5 литра. Добро је додати корен од першуна, целера. Ја не стављам шаргарепу одвојено, јер је већ у купусу, али ако желите, можете додати још.

Затворите поклопац и укључите “мултипоп” мод под притиском на температури од 100 степени у трајању од 25 минута.

У овом режиму имам све савршено припремљене без непотребних проблема. Склоњемо лук из супе, дода свој мирис и више није потребан, кромпир месемо вилицом. Додамо бели лук и зеленило кокоши, ако је потребно додамо, добро је оставити посуду на предгревању да инсистира.

Послужите киселу супу са купусом, ражљивим хлебом и свјежим биљем. Припремамо супу од киселог купуса у мултиваријантном

Бон аппетит!

Рецепт за кису купусу супу у мулти-

Добавить комментарий

*

41 + = 44