Sampinone umplute cu carne

O rețetă excelentă pentru gătitul de ciuperci umplute cu carne pe o masă festivă.

Ingredientele

Champignons – 190 g

Carne de vită – 70 g

Amestec de legume congelate – 40 g

Parmezan – 10 g

Unt – 15 g

Breadcrumbs – 1 lingura. l.

Ulei de floarea-soarelui – 1 lingura. l.

Sare – la gust

Piper negru măcinat – pentru gust

  • 94 kCal
  • 1 oră

Procesul de gătit

Dacă sunteți un mare fan al ciupercilor, și chiar umplute, atunci această rețetă vă va dori cu siguranță. Îți sugerez să pregătești pahare delicioase umplute cu carne. Retetele pentru gătit sunt foarte multe și fiecare hostess are propriile subtilități și secrete de gătit.

Ca umplutură, puteți folosi tot ce este în frigider: orice carne, cârnați, legume, diferite tipuri de brânză. Pentru coacere, folosim un cuptor sau un multi-baril. Acest fel de mâncare se potrivește perfect oricărei sărbători festive, diversifică o cină de familie sau o cină. Mănâncă mai bine în formă fierbinte, deși în frig este, de asemenea, foarte gustos. Ciupercile pot fi servite cu smântână, o salată de legume proaspete sau murate, verdeață picantă. Deci, hai să gătim.

Ingrediente pentru umplutura de pui cu carne.

Ingrediente pentru umplutura de ciuperci

Șampiunele folosesc obicei alb sau regal, cu o pălărie brună. Alegeți ciupercile cu o pălărie mare. Am pus o gaură, o vom spăla bine în apă caldă sau rece. Cu un cuțit, coaja. Deconectăm teaca și o lăsăm deoparte. Vom avea nevoie de ei mai târziu.

Champignons

Carnea de vită preîncălzește în apă sărată până se pregătește. În bulion puteți adăuga o frunză de laur, piper ardei dulce. Puteți utiliza aragazul sub presiune multivariat. Avem nevoie de aproximativ 40 de minute pentru a găti carne de vită moale.

Luăm carnea din bulion, se răcește și se taie în felii mici. Într-o tigaie, încălzim uleiul de floarea-soarelui. Se prăjește amestecul de legume congelate și picioarele de mușețel mărunțite pentru aproximativ cinci minute pe căldură medie. Ne conectăm cu carnea de vită tocată. Se amestecă. Se condimentează cu sare și piper negru măcinat. Umplutura este gata.

Carne de vită fiartă

Formă pentru ungere cu un unt moale. Prăjiți cu pesmet.

Biscuite de paine

În capacul de ciuperci, răspândim umplutura, împrăștiate puțin, astfel încât umplutura să nu cadă. Am pus-o într-un vas de copt.

Șampițe cu umplutură de carne

Parmezan natem pe o răzătoare mare, puteți și pe mici. Presărați fiecare cap de ciupercă. Am trimis coacerea timp de 25-30 de minute. Temperatura este setată la 180-190 de grade. Aici abordarea este individuală, deoarece cuptoarele sunt diferite pentru toată lumea.

Brânză, rasă

Sampinute umplute gata.

Coaceți pahare cu carne

Noi servim la masă.

Șampiri coapte cu carne de vită

Bon apetit!

Rețetă pentru șampiunele umplute cu carne

Добавить комментарий

*

− 2 = 1