Salata “Monomakh hat”

Salata “Cap monomah” cu rodii, carne de vită și brânză – o salată clasică care te va uimi nu numai cu gustul, ci și cu frumusețea ei!

Ingredientele

Sfecla – 1 buc.

Morcovi – 1 buc.

Cartofi – 7 buc.

Ouă – 4 buc.

Brânză tare – 200 g

Carne de vită – 400 g

Usturoi – 2 dinți

Rodie – 0,5 buc.

Nuci – 100 g

Maioneză (67-72%) – 250 ml

Sare – 0,5 linguriță.

Pudră de piper negru – pe vârful cuțitului

Green verde – 2-3 ramuri

  • 218 kCal
  • 2 ore

Procesul de gătit

În timpul oricărei sărbători, una dintre decorațiile principale ale mesei este cea de patiserie. Pe stratul superior al acestora este foarte convenabil să prezinte diferite modele, să realizați un design tematic pentru orice ocazie. Una dintre aceste salate este “Capul lui Monomakh”. Aceasta este o salată maiestuoasă, care este mai corectă chiar să fie numită tort. Ca și în cazul unei salate stratificate – pentru a maximiza gustul ei, trebuie să oferiți un minim de 2 ore pentru a infuza.

Lista ingredientelor este destul de mare, astfel încât să nu pierdeți nimic – este mai bine să strângeți imediat toți participanții împreună. Astăzi încearcă legume: morcovi, cartofi, sfecla, și ouă, carne de vită, usturoi, nuci, branza, maioneza, sare, piper, ierburi și proaspete de rodie.

Sfecla trebuie să fie fiartă, curățată și curățată. Pentru a vă asigura că sfeclă nu-și pierde culoarea și dulceața strălucitoare în timpul gătitului – în orice caz, nu tăiați nici coloana vertebrală, nici coada.

Sfeclă fiartă rățuită

Morcovii sunt, de asemenea, curățați și frecați pe o răzătoare mare.

Morcov rasă

Carne de vită și se fierbe 30-40 de minute în apă sărată, puteți adăuga condimente, frunze de dafin. Broton, care gătește carne, apoi puteți folosi, gătit o supă delicioasă.

Carne de vită fiartă

Se gateste cartofii in “uniforma”, apoi se raceste si trei pe o rasina mare.

Brânză, rasă

Ouăle de gătit gătesc “fierbe”, apoi se răcește în apă rece și curăță cochilia. Îndepărtăm 3 ouă pe o răzătoare mare.

Ouă rase

Brânză tare frecată pe o răzătoare mare – este mai bine să folosiți o brânză brânză.

Brânză, rasă

Începem să “adunăm” Hatul Monomakh. Pe un vas plat plat, așezați primul strat de cartofi rași pe jumătate gătite. Stratul este făcut nu mai mult de 1 cm. Acoperim cu maioneză.

Portocala maioneza

Următorul strat este sfeclă roșie. Acesta trebuie să fie podsolit 2 ciupituri de sare, se presara cu piper, se împrăștie cu maioneza si se presara cu presiune nuci (1/2 din total).

Sfecla si nuci

Următorul strat este de 2/3 din întreaga brânză tare, și usturoiul tocat. Acest strat este lubrifiat și cu maioneză.

Branza de salata de salata

Următorul strat este carnea de vită fiartă, tăiată în benzi. Utilizăm 2/3 din totalul cărnii. Maioneză nu este prea simplificată.

Puneți carnea de vită

Acum urmează un strat de ou fiert răzuit. De sus, facem o grilă de maioneză.

Așează ouă

Acum straturile sunt mai mici în diametru. Lay pe stratul de ouă un strat de morcovi rași gătite. Facem o grămadă de maioneză.

Stratul de morcov

Apoi, puneți restul de brânză tare și usturoi. Lubrifiați maioneza și erupții cutanate cu nuci zdrobite.

Resturi de brânză

Îmi place salata proaspătă în salată, dar dacă o pun pe partea de sus, ea se prăbușește. Prin urmare, așezați carnea de vită rămasă, unsoarea cu maioneză și, în partea superioară, puteți face un strat separat de orice verde proaspăt. Dar acest lucru nu este necesar.

Decoreaza cu salata verde

Acum, cel mai interesant este să faci o salată care arată ca o pălărie Monomakh. Am pus a doua jumătate a cartofilor pe salată. Apoi, cu mâinile ude, “sculptăm” capacul, dăm salatei contururile necesare. Lubrifiată cu maioneză.

Răspândiți cartofii

Oul rămas este de trei ori pe un răzuitor, separat gălbenuș, proteine ​​separat. Și decorează salata. Buzunarele de granat se întind pe contur, ca pe o pălărie adevărată. Puteți adăuga, de asemenea, verdeață proaspătă, o jumătate de nuc – în general, sunăm pentru salvare toată imaginația.

Rețetă de salată Monomach's Cap

Salată verde trimisă la frigider pentru preparare. Bon apetit!

Добавить комментарий

*

26 − 23 =