Supă cu dovleac și linte

O supă lăptăroasă, delicioasă și consistentă poate fi gătită într-o variantă slabă și pe un bulion de carne.

Ingredientele

Dovleac – 250 g

Lentila – 120 g

Morcovi – 1 buc.

Ceapa – 1 buc.

Tomat – 1 buc.

Ulei vegetal – 2 linguri.

Verdeață – pentru gust

Sare, condimente – pentru gust

  • 142 kCal
  • 30 min.

Procesul de gătit

Supa cu dovleac și linte poate fi gătită pe tot parcursul anului, dar este deosebit de plăcută în timpul iernii. Supa lustruită, consistentă și foarte gustoasă este bună pe supă de carne și pe legume și pur și simplu pe apă. Vă sugerez să vă diversificați meniul cu această supă de portocale minunată.

Pregătiți alimente pentru supă de dovleac cu linte. Dovleacul poate fi luat și înghețat, apoi înainte de gătit, nu se dezghea. Eu prefer linte rosii, dar cu verde nu va fi mai rau. În loc de o rosie, puteți lua o pastă de roșii de calitate. După cum puteți vedea, produsele de supă au nevoie de cele mai simple. Astăzi vom pregăti o versiune slabă de supă.

Ingrediente pentru supa cu dovleac si linte

Ceapa si morcovii sunt taiate in cuburi mici.

Taie ceapa si morcovii

Dovleacul este curățat și tăiat mai mult în cuburi.

Taie dovleacul

Într-o cratiță cu fundul gros, turnați uleiul vegetal și salvați ceapa până când este transparent. Adăugați morcovii, amestecați.

Se prăjește ceapa cu morcovi

După 5 minute, adăugați cuburile de dovleac, amestecați și gătiți legumele împreună timp de 5-7 minute.

Puneți dovleacul

Între timp, pregătiți roșiile. Puteți îndepărta pielea de pe o tomată și se poate tăia mărunt carnea. Tocmai am tăiat roșul în jumătate și l-am frecat cu o răzătoare mare, pielea a rămas neatinsă. Adăugați usturoiul tocat.

Combinați roșiile rase și usturoiul

Puneți lingurile spălate într-o cratiță pe legume.

Puneti linte

Vom turna aproximativ 1 litru de apă, poate puțin mai mult. Concentrați-vă pe preferințele dvs. pentru densitatea de supă. Să aducem supa la fierbere și să-l gătim la foc mediu până aproape până când lămîia este gata. Adăugați roșiile cu usturoi, sare și piper la gust.

Se toarnă în apă

Opriți focul și lăsați supa să stea timp de 2-3 minute. Vom decora supa cu dovleac și verde de linte și o vom servi la masă. O supă parfumată, delicată, consistentă și gustoasă vă va satisface culoarea și gustul! Am adăugat mai multe semințe de usturoi, o combinație de dulceață de dovleac și usturoi picant foarte armonios!

Rețetă pentru supă cu dovleac și linte

Lentila sa dovedit delicată și delicioasă. Bon apetit!

Fotografie de supa cu dovleac si linte

Добавить комментарий

*

17 − = 14