Supă de pui de pui de pui

Pulpa de supa de ficat de pui este o farfurie simpla cu o consistenta rafinata si gust intens la ficat.

Ingredientele

Ficat de pui – 400 g

Morcovi – 2 buc.

Ceapa – 2 buc.

Ulei vegetal – 2 linguri.

Apă – 700 ml

Sare, piper – la gust

  • 59 kCal
  • 30 min.

Procesul de gătit

Supa de ficat de pui este cea mai buna reteta pentru cei care nu au pregatit niciodata un ficat si se tem sa faca ceva gresit cu acest produs capricios. Nu voi spune că rețeta nu este demnă de atenția experților culinari cu experiență – este delicios! Îmi place foarte mult simplitatea și faptul că este greu să faci o greșeală într-un fel și să strici felul de mâncare. Într-un anumit sens, ficatul nu poate fi făcut prea răsucite, iar dacă este ușor răcorit, nu va fi încă înfricoșător și rezultatul final nu va fi afectat negativ.

Consistența acestui piure de supă de la ficatul de pui este, de asemenea, foarte interesantă. Pe de o parte, el, știi, nu este la fel de eteric ca cocktail-urile de aer (ficat, la urma urmei, și nu fructe-fructe de padure). Și pe de altă parte – este spumă. O spumă bine bătută, cu o consistență mult mai delicată decât o pată de ficat sau o suflare. În general, pentru iubitorii de ficat încercați această rețetă pentru supa de la ficat de pui – “mast hev”!

Ingrediente pentru piure de supa din ficat de pui

Ceapa si morcovii sunt curatate si tocata. Ei bine, morcovii pot fi în general frecați, nu contează.

Grind ceapa si morcovii

Puneți ceapa și morcovii în ulei vegetal până la transparența și moaleitatea cepei.

Se prăjește ceapa cu morcovi

Adăugați ficatul și prăjiți, amestecând activ. Ficatul poate fi zdrobit și tăiat în timpul procesului cu o spatulă, care este împiedicată, ceea ce va permite ficatului să fie prăjit complet în mod egal, adică nu veți reuși, acea parte a piesei este încă sângeroasă, iar cealaltă parte a fost deja uscată. Ficatul este gata, când totul din tigaia ta are o culoare maro uniformă. Culoarea este aproape de ciocolată – roșu, roz nu ar trebui să fie, dar și negru sau verzui – de asemenea.

Pune ficatul

În timp ce ficatul este gătit, am stabilit aproximativ 700 ml de apă să fiarbă.

Turnăm apa în ficatul prăjit în porții mici și îl freăm cu un mixer sau cu un procesor de bucătărie. Ambele și altele – la coerența dorită. Cineva va place mai mult, cineva – chiar. Cineva îi place piesele mai grosiere, altele nu. Această metodă de gătit oferă o cameră completă pentru imaginație.

Pură ficatul

Sare și piper supa de piper de la ficat de pui ar trebui să fie după introducerea de lichid și de a atinge consistența dorită, este logic?

Rețetă pentru piure de supă din ficat de pui

Așa sa întâmplat. Uite, pe de o parte – cum ar fi, dens, și pe de altă parte – o spumă magnifică este de asemenea disponibilă. Pe gură – SĂNĂTOASĂ!

Fotografie de piure de supa din ficat de pui

Добавить комментарий

*

17 − 12 =