Supă de roșii cu orez

Supă de roșii cu orez – absolut elementar în gătit un fel de mâncare vegetariană, potrivită și pentru diete cu conținut scăzut de calorii.

Ingredientele

Suc de suc de suc – 1000 ml

Orez – 100 g

Ierburi, sare, piper – pentru gust

  • 50 kCal
  • 25 min.

Procesul de gătit

Supa de roșii cu orez este un fel de mâncare foarte simplă, cu gătitul chiar și un maestru culinar aspirant. Este potrivit pentru o dieta vegetariana si chiar vegetariana, pentru o alimentatie cu calorii scazute sau pentru acele zile pe care nu se folosesc uleiuri.

Pentru a face această supă de roșii, nu aveți nevoie de un blender, un pistil sau o sită pentru frecare! La urma urmei, în acest caz roșiile nu sunt înșelate de un bucătar, această supă este făcută din suc de roșii. Iar după consistența supă de cremă sau cu piure de supă, ieșim prin evaporarea acestui suc și absorbția excesului de lichid din Fig. Pentru 1 litru de suc de roșii, este rațional să luați 50-100 g de orez. În funcție de aceasta, piureul de supă de roșii se va dovedi a fi senior sau mai gros. Am o versiune groasă. În lichid – orez, uneori nu este vizibil deloc pe suprafață.

Un set de condimente este absolut arbitrar – tot ceea ce, în opinia dumneavoastră, este combinat cu roșiile. Am patrunjel proaspăt și busuioc. Cu același succes ar putea fi un amestec uscat mediteranean sau provensal.

Ingrediente pentru supa de rosii cu orez

Adormim orezul într-un suc de roșii, închidem o tigaie cu un capac, conducem la un foc puternic la fierbere și gătim după aceea la căldură scăzută de 10 minute.

Se toarnă sucul de roșii într-o cratiță

Tăiați ierburile proaspete, adăugați supa de gătit. În principiu, nu contează în ce etapă a pregătirii. Îmi place de la început, cineva – dimpotrivă, la sfârșit.

Tăiați verdele

În timpul gătitului, supa trebuie amestecată de câteva ori, astfel încât orezul să nu se piardă în com. După 10 minute de gătit, opriți focul și lăsați supa să stea timp de încă 10 minute. În acest timp, orezul ajunge la moliciune. Apoi va începe să se umfle. Puteți face și ea, dar nu este nevoie de asta.

Puneți verdele în supă

Pregătită supă de roșii cu orez și sare.

Rețeta pentru supă de roșii cu orez

Există această supă, în principiu, poate fi atât cald, cât și rece.

Supă de roșii cu orez

Добавить комментарий

*

52 − 44 =