Supă de supă de mazăre

Pudră de supă de mazăre ușoară, fără subtilități speciale și trucuri – una dintre minunatele feluri de mâncare pentru o dietă în timpul zilelor de post.

Ingredientele

Mazăre – 1 pahar

Apă – 1 l

Morcovi – 1 buc.

Ceapa – 1 buc.

Ulei vegetal – 1 lingura.

Pureu de tomate – 150 g

Condimente și sare – la gust

  • 56 kCal
  • 2 ore

Procesul de gătit

Pregătiți produsele necesare pentru prepararea de piure de mazare-piure. Pureul de tomate poate fi luat în stare proaspătă sau congelată, puteți lua roșii tăiate fără piei. Este mai bine să nu înlocuiți pasta de tomate cu cartofi piure, este de preferat să luați sos de roșii.

Pentru a evita problemele legate de fierberea mazărelor, trebuie să fie umplută cu apă fiartă. Apa fierbinte va distruge cu ușurință coaja subțire a mazărei, iar mazărea se va fierbe rapid, va deveni moale.

Dacă doriți, într-o supă de mazăre, puteți adăuga puțin cartofi (tăiați în cuburi sau ras pe o răzătoare), puneți-le în mijlocul fierberii mazărelor.

Ingrediente pentru supa de mazăre

Mazărea se toarnă apă fiartă, se fierbe după fierbere și se îndepărtează spuma timp de aproximativ o oră pe un foc mic la mazărea gătită.

Se toarnă mazărea cu apă clocotită

Ceapa si morcovi curata, se toarna bine. Într-o tigaie, încălziți uleiul vegetal, încălziți condimentele în el (puteți lua boia de ardei, curry, turmeric, frunze de dafin, piper negru, etc.). Prăjește legumele cu condimente până când este moale.

Se prăjește ceapa cu morcovi

Adăugați piureul de roșii, lăsat timp de 5-10 minute.

Puneți piureul de roșii

Puneți legumele în mazărea fiartă (frunza de dafin trebuie să fie îndepărtată), sare, amestecați.

Puneți legumele în supă

Bateți supa cu un blender. Când serviți, decorați cu boia de ardei, ierburi proaspete sau uscate, piper măcinat. A servit pe o masă o supă de mazăre caldă.

Rețetă pentru supă de mazăre

Supă de supă de mazăre

Добавить комментарий

*

5 + 5 =