Gestoofde aardappelen zoals in de kleuterklas

Gestoofde aardappelen zoals in de kleuterklas zijn een uitstekende lunch optie voor het hele gezin, vooral aardappelen zullen als kinderen smaken.

De ingrediënten

Aardappelen – 5-6 stukken.

Rundvlees – 300 g

Meel – 1 theelepel.

Uien – 1 st.

Wortelen – 1 st.

Plantaardige olie – 2-3 eetlepels.

Zout, peper – naar smaak

Tomaten – 3 stuks.

  • 102 kCal
  • 40 minuten

Kookproces

Gestoofde aardappelen zoals op de kleuterschool zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht waar ik nog steeds van houd. Ik weet het niet, nu is de overvloed aan eten en gerechten gewoon niet schaalbaar, maar soms trekt het iets simpels en smakelijks aan. Mijn zoon houdt van deze aardappel, hij gaat nog steeds naar de tuin, zegt hij, er is enige gelijkenis, hij zegt altijd: “Mam, het is hetzelfde als op de kleuterschool”) Dus, ik bied je een eenvoudig recept voor eenvoudige en heerlijke aardappelen.

Om gestoofde aardappelen voor te bereiden zoals in de kleuterschool, bereidt u het voedsel volgens de lijst.

Ingrediënten voor aardappelen in de kleuterklas

Ik stel voor om alles in een pan te koken, als je er een hebt waarin je kunt braden. Schil de wortels en uien, snijd de uien in blokjes, snijd de wortels in kleine stukjes. Breng de groenten over in een pan en voeg olie toe.

Bak de uien met de wortels

Spoel het vlees en snijd het in kleine blokjes. Breng het vlees over naar de groenten en herschik de pan op het fornuis.

Leg het vlees

Terwijl de groenten met vlees worden gepareerd, bereidt u de aardappelen voor – maak schoon en spoel af, snijd in kleine blokjes.

Snijd de aardappelen

Groenten met vlees koken 5-7 minuten op het vuur, roer af en toe.

Bak groenten met vlees

Voeg na een tijdje een beetje water toe aan het vlees. Was en schil ook de tomaten, tomaten tomaten. Breng de tomatenpuree over naar het vlees. Zet de pan terug in het vuur en bak nog eens 20 minuten onder het deksel, met niet erg actief borrelen.

Doe de geplette tomaten

Leg na een tijdje alle aardappelen in de pot.

Voeg aardappels toe

Giet zoveel warm water in dat het de aardappelen amper bedekt. Zet het vuur aan, sudder onder het deksel gedurende 12-15 minuten.

Giet in water

Aan het einde van de stoofpot, giet een beetje saus in een pot, voeg een lepel bloem.

Voeg bloem toe

Span de pot aan en schud deze. Een zeer handige manier, hij zag het hier – met Tatjana, eenvoudig en snel. Bedankt voor het idee.

Schud de saus in de pot

Leg de saus terug in een pan, meng en breng op smaak met zout en peper. Nog een paar minuten blussen en van de plaat verwijderen. Dat is alles, gestoofde aardappelen zoals op de kleuterschool kunnen op tafel worden geserveerd.

Giet de saus in een pan

Heb een goede eetlust voor jou en je kinderen!

Het recept voor aardappelen in de kleuterklas

Добавить комментарий

*

81 + = 86